in , , ,

Μαθήματα ζωής απο δύο σπουδαίους δασκάλους θέλησης

Δυο σπουδαίοι μαχητές της ζωής επισκέφτηκαν χθες το 1ο Δημοτικό Σχολείο Νεάπολης. Είναι δε μεγάλη τιμή και ξεχωριστή μαθησιακή ευκαιρία να βρίσκεσαι ανάμεσα σε ανθρώπους που σ’ όλη τη διαδρομή τους έχουν να παρουσιάσουν σημαντικά επιτεύγματα και επιτυχίες.
Με αφορμή την Ημέρα των Ατόμων με Αναπηρία στο σχολείο εκλήθησαν οι Μιχάλης Λεμονής και Γιώργος Κωστάκης. Αθλητές και αγωνιστές και οι δύο, επισκέφθηκαν τους μαθητές για να τους δώσουν το δικό τους μάθημα ζωής μέσα από το προσωπικό τους παράδειγμα για μια ακόμη φορά. Κάθισαν ανάμεσα σε μαθητές και εκπαιδευτικούς και για πολλή ώρα μοιράστηκαν σκέψεις, χαρές, επιτυχίες και αγωνίες, μίλησαν για τα μελλοντικά τους σχέδια και προσδοκίες, πλούτισαν τη μέρα όλων με πλούσια συναισθήματα, γνώσεις και εμπειρίες για τη ζωή, πολύτιμες και μοναδικές.
Την οργάνωση της επίσκεψης ανέλαβε ο εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής κ. Νίκος Παπαδούλης.
μεταφέρθηκαν ζωντανά τα μηνύματα των ίσων ευκαιριών, της αποδοχής και της ανθρωπιάς.
Ξεχωριστή ήταν η στιγμή, που απαθανάτισε ο φακός, όταν όλοι, μα όλοι ήθελαν να πάρουν στα χέρια τους για λίγο το μετάλλιο του Γιώργου και να νιώσουν και οι ίδιοι το μεγαλείο της αθλητικής επιτυχίας. Σίγουρα αν μπορούσε να το κόψει σε εκατοντάδες κομμάτια, θα το έκανε για να τους το μοιράσει!
ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ