in

Μαζί στην ζωή μαζί και για το χωριό, ένα ζευγάρι ….πρόεδροι

Στο χωριό Λατσίδα στο Επάνω Μεραμπέλλο πρόεδρος είναι η Μαρία Συλλιγάρδου και πρόεδρος στον πολιτιστικό σύλλογο του χωριού είναι ο Σπύρος Συλλιγάρδος, ένα ζευγάρι που εργάζεται απο όλες τις μεριές για τον τόπο που ζει.

Ο Σπύρος Συλλιγάρδος συνταξιούχος αστυνομικός, πριν χρόνια είχε διατελέσει και αντιδήμαρχος επί δήμου Νεάπολης στον τομέα της καθαριότητας και πάντα είχε το ζιζάνιο της συμμετοχής καθώς ήταν ενεργός στο χωριό του και για τα πολιτιστικά δρώμενα. Φαίνεται ότι μετέφερε το μικρόβιο της συμμετοχής στα κοινά και στην σύζυγο και αφού τα παιδιά έφυγαν από το σπίτι έθεσε και η ίδια τον εαυτό της στην διάθεση των συγχωριανών της.

Στην εκδήλωση για το άναμα του εορταστικού διάκοσμου τους ρωτήσαμε εάν και στο σπίτι μιλούν για τα θέματα του χωριού.

Η πρόεδρος είπε πως δεν περνά μέρα που να μην συζητήσουν τα θέματα του χωριού χωρίς όμως να δίνει την δυνατότητα στον σύζυγο να την επηρεάσει και ο πρόεδρος του συλλόγου με έμφαση είπε πως δεν χώνεται στις δουλείες της.

Η ίδια δε η Μαρία Συλλιγαρδου δηλώνει έτοιμη να κατέβει εκ νέου σαν υποψήφια στις επόμενες εκλογές για το καλό του χωριού. «Θέλω να γίνει έργο στο χωριό μας και αν μπορώ να βλέπω όλους τους ανθρώπους στα μάτια με χαμόγελο.» είπε

 

Θ.Κ