in ,

Μία πολύ δυνατή και αδελφική φιλία γεννήθηκε ανάμεσα στους παλαίμαχους ΑΟΑΝ και Παρτιζάν Βελιγραδίου![PICS]

Το ταξίδι για τους παλαίμαχους του ΑΟΑΝ ολοκληρώθηκε μόλις εχθές το βράδυ. Οι εμπειρίες πολλές, οι αναμνήσεις ακόμα περισσότερες. Αυτό που έμεινε στο τέλος ήταν η άψογη φιλοξενία από τους Σέρβους που δεν έμειναν μόνο στο φιλικό, αλλά άνοιξαν την αγκαλιά τους προσφέροντας ακόμα περισσότερα.

Όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο άρθρο, οι παίκτες των παλαίμαχων ΑΟΑΝ και Παρτιζάν αγωνίστηκαν στο βοηθητικό γήπεδο του ιστορικού γηπέδου “Παρτιζάνα” με όλα τα όμορφα που επακολούθησαν. Από ότι φάνηκε όμως αυτό ήταν μόνο η αρχή…

Το δέσιμο το δύο ομάδων ήταν τόσο δυνατό από την πρώτη στιγμή που δεν αρκέστηκαν στο φιλικό του Βελιγραδίου. Οι Αγιονικολιώτες είχαν στο πρόγραμμά τους τριήμερη διαμονή στο Νόβισαντ, μία απόσταση 93 χιλιομέτρων από την πρωτεύουσα της Σερβίας, κάτι που δε στάθηκε αρκετό στο να στερήσει τη δυνατότητα διεξαγωγής δεύτερου φιλικού παιχνιδιού σε κλειστό γήπεδο 7Χ7.

Έτσι, Σέρβοι και Έλληνες ξαναβρέθηκαν για να αγωνιστούν στο Νόβισαντ με το σκορ να μην έχει καμία σημασία, αφού αυτό που επικράτησε ήταν το ελεύθερο ποδόσφαιρο, τα πειράγματα και στο τέλος οι αγκαλιές.

Η βραδιά δεν τελείωσε εκεί, αφού οι Σέρβοι οικοδεσπότες είχαν ετοιμάσει σε κεντρικό μαγαζί πλούσιο μπουφέ με ντόπια εδέσματα και μπύρα, ενώ και η σπιτική ρακή δεν έλειψε από το τραπέζι. Συνοδευόμενα όλα με ζωντανή σερβική και ελληνική μουσική, οι παίκτες και των δύο ομάδων χόρεψαν και τραγούδησαν μέχρι αργά.

Τιμήθηκαν ποδοσφαιριστές για την προσφορά τους αλλά και οι MVP των αγώνων, ενώ το…κερασάκι στην τούρτα ήταν μία επίσημη φανέλα της Παρτιζάν Βελιγραδίου δώρο για κάθε παίχτη.

N.M.