in

Μήπως καταργήθηκαν οι διαβάσεις πεζών στον Άγιο ΝΙκόλαο και δεν το ξέρουμε;[PICS]

Κυκλοφορόντας αρκετά στους δρόμους τις πόλης του Αγίου Νικολάου, έχουμε βρεθεί πολλές φορές στην ευχάριστη θέση να διαπιστώσουμε ιδίοις όμασι την αλλαγή στην οδηγική συμπεριφορά των συμπολιτών μας (όχι όλων, αλλά μεγάλης πλειοψηφίας). Αρκετοί είναι εκείνοι που στην όψη ενός ατόμου στην αρχή μιας διάβασης πραγματικά “κοκκαλώνουν” για να κάνουν το σωστό, δηλαδή να δώσουν στον πεζό την προτεραιότητα να διασχίσει τον δρόμο.

Φαίνεται όμως πως ο δήμος τώρα τελευταία έχει ξεχάσει κάπως τους δρόμους της πόλης τις τελευταίες μέρες, αφού στα περισσότερα σημεία της, οι διαβάσεις των πεζών έχουν ξεβάψει μερικώς και σε κάποιες περιπτώσεις το άσπρο χρώμα έχει αντικατασταθεί από το μαύρο.

Καλό θα ήταν το συντομότερο δυνατόν ο δήμος να μεριμνήσει στο να βαφτούν οι διαβάσεις για να αποφευχθεί η πρόκληση κάποιου ατυχήματος. Αυτονόητο πρέπει να θεωρείται η προτεραιότητα του πεζού στην διάβαση, αλλά καλό θα ήταν να ενισχυθεί αυτή η συμπεριφορά με ένα καλό “πέρασμα” βαφής στους δρόμους.

Δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες την κατάσταση που επικρατεί στις διαβάσεις των δρόμων του Αγίου Νικολάου ξεκινώντας από τα φανάρια του Ηρακλείου μέχρι το λιμάνι και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα…

5-9-diabash-1

5-9-diabash-2

5-9-diabash-3

5-9-diabash-4

5-9-diabash-5

5-9-diabash-6

5-9-diabash-7

5-9-diabash-8

5-9-diabash-9

5-9-diabash-10

5-9-diabash-11

5-9-diabash-12

5-9-diabash-13

5-9-diabash-14

5-9-diabash-16

5-9-diabash-17

5-9-diabash-18

Ν.Μ.