in ,

Μέχρι πότε όλα στην Θεά τύχη;….

Το κείμενο που ακολουθεί ανέβασε ο γιατρός διευθυντής στην ΜΕΘ του νοσοκομείο Αγίου Νικολάου  Hani Shaker Masud  μετά απο μία ακόμα δύσκολη νύχτα στο μεγάλα κατά τα λοιπά νοσοκομείο του νομού 
“Είναι πέντε το πρωί της εφημερίας της Παρασκευής προς Σάββατο, 5 ημεδαποι ηλικίας κάτω των 35 ετών μεταφέρονται από τροχαίο ατύχημα στο ΤΕΠ του νοσοκομείου, οι τέσσερις είναι καλά στην υγεία τους, ο πέμπτος σε κώμα με θλάση εγκεφάλου και υπαραχνοειδη αιμορραγία, πουθενά κρεβάτι ΜΕΘ με νευροχειρουργικη κάλυψη. 

Ασθενής μεταφέρεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου μας για νοσηλεία με ευθύνη δική μου, ευτυχώς η κατάσταση του ασθενούς εξελίσσεται πολύ καλά. 


Μέχρι πότε θα μείνει ο νόμος Λασιθίου χωρίς νευροχειρουργικη κάλυψη; μέχρι πότε θα κινδυνεύουν οι ασθενείς του νομού από αυτή την κατάσταση;

Μέχρι πότε θα αναλαμβάνω την ευθύνη ως Διευθυντής ΜΕΘ για την νοσηλεία τους χωρίς νευροχειρουργο βάζοντας την ζωή τους σε κίνδυνο και συγχρόνως την αυτό μου σε κίνδυνο για πολύπλοκες, μακροχρόνιες και ψυχοφθορες δικαστικές διαδικασίες.
Όταν το περιστατικό πάει καλά, όλα είναι καλά και δεν το θυμάται εκτός από μας κάνεις , όταν πάει κάτι στραβά, τότες έχεις αποκλειστικά την ευθύνη και δεν σε λυπάται κάνεις. 

Ευτυχώς σήμερα τα πράγματα πήγανε για μια φορά ακόμη καλά.”