in ,

Λύση στο μυστήριο της κλοπής μετά από 6 μήνες στο Δήμο Οροπεδίου Λασιθίου

Λύση στο μυστήριο της κλοπής ενός GPS δόθηκε στο Δήμο Οροπεδίου Λασιθίου, με την συνεργασία της Δημοτικής Αρχής και του προσωπικού του Αστυνομικού Σταθμού Τζερμιάδων Οροπεδίου Λασιθίου.

Οι αρχές παρακολουθούσαν το «στίγμα» του GPS και την κατάλληλη στιγμή έδρασαν για την λύση της υπόθεσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρωτόγνωρη υπόθεση κλοπής που σύμφωνα με τον Δήμο περιλαμβάνει και απατή εις βάρος του Δήμου, πραγματοποιήθηκε πριν από περίπου 6 μήνες, με τον Δήμαρχο Οροπεδίου Λασιθίου, κ. Ιωάννη Στεφανάκη, να υποβάλλει τότε μήνυση κατά παντός υπευθύνου για υπεξαίρεση εξοπλισμού του Δήμου αλλά και πλαστογραφία.

Ο κ. Στεφανάκης, μάλιστα, απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή προς το προσωπικό του Αστυνομικού Σταθμού Τζερμιάδων Οροπεδίου Λασιθίου, για την «επιτυχή έκβαση στην πρωτόγνωρη υπόθεση κλοπής και απάτης εις βάρος του Δήμου».

Η εξιχνίαση της υπόθεσης αναμένεται να δώσει το έναυσμα για περαιτέρω έρευνα της υπόθεσης η οποία ενδέχεται να κρύβει και άλλες παραμέτρους.

«Με την παρούσα επιστολή επιθυμούμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες και τα ειλικρινή συγχαρητήρια προς το προσωπικό του Αστυνομικού Σταθμού Τζερμιάδων Οροπεδίου Λασιθίου, έπειτα από την επιτυχή έκβαση στην πρωτόγνωρη υπόθεση κλοπής και απάτης εις βάρος του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου.

Η μεθοδικότητα, η συνεργατικότητα, η τόλμη, και το άριστο ήθος, χαρακτηριστικά που συνοδεύουν το προσωπικό του Α.Σ. Οροπεδίου Λασιθίου, έφεραν την επιτυχία σε μια τόσο κρίσιμη προσπάθεια.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για κάθε μελλοντική στήριξη».

neakriti.gr