in

Λευκή ισοπαλία για την Βασίλισσα του Νότου στην Ιεράπετρα

Γλυκόπικρη γεύση άφησε η “Βασίλισσα” στον κόσμο της, καθώς δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τις πολύ καλές ευκαιρίες που είχε μπροστά στην εστία του ΑΟΧ, όπου όταν χρειάστηκε η εκπληκτική Στέλλα Χαραλαμπάκη αποσοβούσε τον κίνδυνο για την χανιώτικη ομάδα.
Στα πρώτα είκοσι λεπτά οι φιλοξενούμενοι πατούσαν καλύτερα στο γήπεδο, όμως από ‘κει και πέρα οι “πορτοκαλί” ανέβαζαν στροφές και κατάφεραν να απειλήσουν αρκετές φορές, χάνοντας κλασσικές ευκαιρίες μπροστά από την χανιώτικη εστία.
Καστόρα, Χαραλαμπάκη, Κτενάκη ήταν οι τρεις παίκτριες, οι οποίες δημιουργούσαν ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα. Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό και από τις δύο ομάδες, όμως όσο περνούσε ο χρόνος ερχόταν η κόπωση στα πόδια των κοριτσιών με το αποτέλεσμα να ρθει το λευκό 0-0. Η παρουσία της “Βασίλισσας” στην πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής ήταν άκρως εντυπωσιακή, χωρίς όμως να ανταμειφθεί με κάποιο γκολ.
Βασίλισσα Νότου: Μάτζαρι, Στ. Χρονάκη, Ανθή Χρονάκη, Μπεκιάρη, Καλύβα, Τζωρτζάκη, Κτενάκη, Παπαντωνάκη, Χαραλαμπάκη, Καστόρα, Παπαδοπετράκη (65′ Χότζα)