in , ,

Λατρεύω την Κρητική γη

Ο Βασίλης με τον κο Γρηγόρη(ιδιοκτήτη) που προσέφερε και το γευμα σε ολους μας

Παρόν την Κυριακή στο Ρεθεμνιώτικο καρναβάλι και στην τελετή έναρξης του για φέτος ήταν και ο γνωστός μάγειρας Βασίλης Καλλίδης ο οποίος αφιλόκερδος συμμετείχε σε μια δράση με φιλανθρωπικό χαρακτήρα.
Η ΑΝΑΤΟΛΗ συνάντησε το γνωστό ΣΕΦ στους δρόμους της πόλης όπου από το πρωί ο ίδιος μαζί με μέλη της επιτροπής του καρναβαλικού όργωναν τα καταστήματα του ιστορικού κέντρου δικάζοντας τη μια λιχουδιά μετά την άλλη.

«Μου αρέσει πολύ η Κρήτη και κάθε φορά που έρχομαι εδώ παίρνω πολλά από τα φοβερά σας πράγματα, χόρτα, τυριά, οπωροκηπευτικά και βέβαια λαδάκι αλλά και μυρωδικά. Η Κρητική γη είναι μοναδική στην μεσόγειο και την λατρεύω όπως και τους ανθρώπους της.» είπε μεταξύ άλλων στην παρέα των δημοσιογράφων όπου συναντηθήκαμε όλοι μαζί σε αν από τα πολλά μεζεδοπωλεία της παλιάς πόλης.

Αμέσως μετά πήγε στην κουζίνα όπου δοκίμασε λιχουδιές ζητώντας να μάθει και τον τρόπο της παρασκευής τους. Το βράδυ της Κυριακής μαγείρεψε με τα μέλη της επιτροπής του καρναβαλιού φαγητό τα έσοδα του οποίου πήγαν στο κοινωνικό ιατρείο της πόλης την εκδήλωση που έγινε για το άνοιγμα των καρναβαλικών εκδηλώσεων.

 Γενικότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα, τις εκδηλώσεις, την διαμονή και την ψυχαγωγία την περίοδο του καρναβαλιού θα βρείτε στο www.rethymnocarnival.gr/

ΘΑΝΟΣ Κ.