in , , ,

Λίφτινγκ το παραλιακό μέτωτο του Αγίου Νικολάου

Η άσχημη κατάσταση στο παραλιακό μέτωπο της πόλης του Αγίου Νικολάου, η λεγόμενη βιτρίνα μας δηλαδή γνωρίζουμε όλοι ότι χρειάζεται άμεσα ένα γερό λίφτινγκ. 

Σημεία ετοιμόρροπα, σίδερα σκουριασμένα, ολόκληρα κομμάτια μπετό να έχουν γίνει έρμαιο από την μανία της θάλασσας με τους περαστικούς να βγάζουν την μια φωτογραφία μετά την άλλη δείχνοντας μια εικόνα της πόλης που σαφώς και δεν μας τιμά ούτε και μας αντιπροσωπεύει, είναι όμως πραγματική.

 «Το Δημοτικό λιμενικό ταμείο, παρά το γεγονός ότι πρόσφατα έχει δημιουργηθεί και συσταθεί με πολλά κενά σε προσωπικό και χρηματοδοτήσεις, έχει ήδη προχωρήσει σε σύνταξη μελετών για τις παρεμβάσεις σε σημεία όπου πραγματικά υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στην παραλιακή ζώνη της πόλης και του λιμανιού. 

Τις μελέτες τις έχουμε  στα χέρια μας και ελπίζω η αλλαγή της διοίκησης του Δήμου να μην δημιουργήσει πρόβλημα ή καθυστερήσεις στην υλοποίηση τους. 

Τις επόμενες μέρες θα δημοπρατηθούν οι μελέτες αυτές ώστε αν ξεκινήσουν οι εργασίες ακόμα και αν είμαστε μέσα στην παρούσα καλοκαιρινή περίοδο. 

‘Άλλωστε οι εργασίες που πρέπει να γίνουν δεν θα ενοχλούν καθόλου τους επισκέπτες της πόλης ούτε και τους κατοίκους της.

 Επιτέλους θα αποκατασταθούν όλες εκείνες οι ζημιές και οι φθορές και επί ετών έχουν αφεθεί και έχουν δημιουργήσει πραγματικά τεράστιες φθορές και πληγές σε όλο το παραλιακό μας μέτωπο.» είπε στην ΑΝΑΤΟΛΗ ο πρόεδρος του Δημοτικού λιμενικού ταμείου και αντιδήμαρχος Μιχάλης Σγουρός. 

Τις επόμενες μέρες θα γίνουν οι αναθέσεις των συγκεκριμένων εργασιών οι οποίες σύμφωνα με τις εκτιμήσεις δεν θα καθυστερήσουν να ολοκληρωθούν.

ΘΑΝΟΣ Κ