in ,

Κόμβος για γερά νεύρα…

Στον κόμβο της Κριτσάς από νωρίς χθες το πρωί εργαζόμενοι του Δήμου έβαψαν τα πεζοδρόμια των δρόμων που συναντιούνται στον συγκεκριμένο κόμβο, διότι η υπομονή στην… αναμονή από τις υπηρεσίες του ΒΟΑΚ είχε εξαντληθεί.

[quote] Παραλίγο να πάθω εγκεφαλικό [/quote]

«Αναλάβαμε την πρωτοβουλία αυτή καθώς ο ΟΑΚ καθυστερούσε πολύ, ήδη στον συγκεκριμένο δρόμο έχουν γίνει λάθη και μερικά ατυχήματα και τα πεζοδρόμια δεν είχαν βαφτεί ακόμα έτσι ώστε στην διάρκεια της μέρας να είναι πιο ορατά.

25 6 15 βαψιμο (3)

Ακόμα όμως και οι ταμπέλλες έχουν μπει λάθος, έχει έρθει επιτόπου ο αρμόδιος που επιβλέπει τα σήματα και τις πινακίδες, έχει σημειώσει τα λάθη και με απορία είδαμε τα νέα σήματα να έχουν τοποθετηθεί εκ νέου λάθος χωρίς κανείς να ξέρει ποιος το έκανε. Παραλίγο να πάθω εγκεφαλικό» σχολίασε με ξεκάθαρη την αγανάκτηση της η Αντιδήμαρχος η οποία έχει καλέσει εκ νέου την αρμόδια υπηρεσία να διορθώσει τα λάθη.

 

Η διαπίστωση όλων μας είναι ξεκάθαρη ότι στην συγκεκριμένη διασταύρωση έχουν γίνει λάθη και κατασκευαστικά και άλλα ενώ τρομάζει το γεγονός ότι δεν προβλέπεται να μπουν φανάρια ούτε βέβαια μπορεί να βρίσκεται εκεί τροχονόμος διαρκώς, έστω τις ώρες αιχμής.

25 6 15 βαψιμο (2)

Πολλές φορές δε η κίνηση γίνεται με τυχαίο τρόπο αφού πολλοί οδηγοί μπερδεύονται, κανείς δεν ξέρει ποιος έχει προτεραιότητα και τα φρεναρίσματα, οι εντάσεις και οι μικρές συγκρούσεις είναι συνεχείς, με την ελπίδα όλων να αποφευχθεί ένα πιο σοβαρό ατύχημα. Έως πότε όμως θα ζούμε με την αγωνία αυτή;

 

ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ