in , ,

Κυριάκος Κώτσογλου: η Κρήτη μπορεί και θα τα καταφέρει ξανά, άκουσε το

Καλεσμένος στη ραδιοφωνική εκπομπή του 104,4 Πάμε Αέρα με τον Θάνο Κορομπύλια το πρωί της Παρασκευής 7 του μήνα Αυγούστου ήταν ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος του Γιώργου τουρισμό  Κυριάκος Κώτσογλου.

Ο ίδιος μίλησε για την Κρήτη σε επίπεδο παγκόσμιας παρουσίας αλλά και την Κρήτη σε επίπεδο πανελλήνιας και τοπικής σημασίας σε ότι αφορά τον τουριστικό χάρτη παραδέχτηκε ότι τα πράγματα φέτος δεν είναι καθόλου μα καθόλου εύκολα.

Δεν περιμένουμε τον όγκο  των τουριστών που είχαμε τα  προηγούμενα καλοκαίρι είπε και  μίλησε για τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του νησιού τόσο σε παγκόσμιο επίπεδο όσο και σε πανελλήνιο και τόνισε ότι είναι ένας τόπος η Κρήτη όπου με τις κατάλληλες υποδομές που θα μπορεί να γίνει σίγουρα σημείο αναφοράς στον παγκόσμιο τουρισμού αρκεί να μη μείνει στα ίδια και στα ίδια ώστε να καταντήσει βαρετός ως προορισμός. Η ανανέωση είναι το παν πρέπει να αλλάξουμε τρόπο στη διαχείριση τουριστικού προϊόντος να ενισχύσουμε συγκεκριμένες τοπικές περιοχές με τα δικά τους χαρακτηριστικά πάνω στο νησί Και βέβαια να μην αφήσουμε τίποτα στην τύχη. Όλα χρειάζονται δουλειά και είμαστε αποφασισμένοι τη δουλειά αυτή να την κάνουμε,  είπε ο κύριος Κώτσογλου

 

ακούστε εδώ την πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση απο την ροή της εκπομπής