in , , ,

Κραυγή κατοίκων "Να κλείσει ο δρόμος", άκουσέ το.

Να κλείσει ο οδός Μανεδονομάχων στον Αγιο Νικόλαο ζητούν οι κάτοικοι της περιοχής μετά το τροχαίο που έγινε την Κυριακή. Ο Δημήτρης Ιωάννου μίλησε στην εκπομπή ΠΑΜΕ ΑΕΡΑ και στον Θάνο Κορομπύλια σχετικά.

Η σφοδρότητα της σύγκρουσης με το άλλο Ι.Χ που ήταν παρκαρισμένο στην πυλωτή ήταν τόσο μεγάλη που το μικρό Ι.Χ ουσιαστικά πέταξε και καβάλησε το σταθμευμένο όχημα το οποίο έσπασε τον τοίχο του διαμερίσματος και παραλίγο να μπει στο σαλόνι και στην κουζίνα του σπιτιού.


Ο ηλικιωμένος οδηγός τραυματίστηκε ελαφριά στα χέρια ενώ του έγινε αλκοτέστ από τους αστυνομικούς του Α.Τ που βρίσκεται απέναντι.

Στο σημείο βρέθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο προληπτικά μετέφερε τον ηλικιωμένο στο νοσοκομείο όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

 Μετά και το συγκεκριμένο περιστατικό οι κάτοικοι της περιοχής ζητούν απεγνωσμένα να γίνει επιτέλους κάτι ενώ ο ιδιοκτήτης του Ι.Χ που καταστράφηκε και του σπιτιού όπου πολλές υλικές ζημιές έχει υποστεί κάνει από την μια τον σταυρό του που τα μέλη της οικογένειας του απουσίαζαν από το σπίτι και από την άλλη δηλώνει αποφασισμένος να  με κάθε μέσο ακόμα και ένδικο να ζητήσει ευθύνες από παντού. 


“Το έχουμε πει δεκάδες φορές ότι θα σκοτωθεί κόσμος σε αυτό το δρόμο”, “δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν τέτοιοι δρόμοι ανοικτοί μέσα σε κατοικημένες περιοχές”. “Αν ήταν μέσα στο σπίτι τα μέλη της οικογένειας τι θα γίνονταν;” μερικές από τις κραυγές των κατοίκων της περιοχής.

άκουσε το

ΘΑΝΟΣ Κ.