in , ,

Κουτσά- στραβά δεν τα πήγαμε και άσχημα

Η αγοραστική κίνηση το διάστημα μεταξύ καλοκαιριού και Χριστουγέννων πάντα παρουσιάζει μια πορεία που δε μπορεί να χαρακτηριστεί από τις πιο καλές. Παράλληλα μια σειρά νέα οικονομικά θέματα καθιστά τους καταναλωτές ακόμα πιο προσεχτικούς και μετρημένους στις αγορές τους.
Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αγίου Νικολάου κ. Οδυσσέας Παπαδάκης μεταφέρει την θετική για την τοπική αγορά αίσθηση που άφησε η τουριστική περίοδος. «Κουτσά- στραβά δεν τα πήγαμε και άσχημα και μιλώ για τους συναδέλφους που δεν είχαν κάνει πολύ μεγάλα ανοίγματα. Ο τουρισμός πάντα κάτι αφήνει, αν και δεν μπορείς σε καμία περίπτωση μόνο σε αυτόν να βασιστείς.
Το δεκαήμερο των προσφορών, που ολοκληρώνεται την Τρίτη 10 Νοεμβρίου, δε μπορούμε να πούμε ότι τόνωσε πολύ την αγορά από την στιγμή που δεν μπορούμε να κάνουμε μεγάλες εκπτώσεις στα νέα προϊόντα που όλοι μας έχουμε».
Πάντως τις δύο μέρες που απομένουν ο Εμπορικός Σύλλογος προσκαλεί το καταναλωτικό κοινό να επωφεληθεί της εκπτωτικής περιόδου και να προσέλθει για τις αγορές του, εμπιστευόμενο τις τοπικές εμπορικές επιχειρήσεις, οι οποίες προσφέρουν και πάλι προϊόντα ποιότητας σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές.
ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ