in , ,

Κολωνάκια και πάλι μπας και γλιτώσουμε το τροχαίο! [PICS]

Μέσα στις νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Άγιο Νικόλαο προστέθηκε τις τελευταίες δύο περίπου εβδομάδες αυτή κοντά στα σχολεία στην είσοδο της πόλης με ποικίλες αντιδράσεις από πολίτες και επαγγελματίες, όπως καταγράφηκε σε προηγούμενο άρθρο του fonien.gr.

.

Σύμφωνα λοιπόν με τις νέες ρυθμίσεις δεν επιτρέπεται πλέον  η είσοδος στην οδό “Γνώσεως” που ωστόσο παραμένει δρόμος διπλής κυκλοφορίας με τα απαγορευτικά σήματα εισόδου για όλα τα οχήματα να είναι εμφανή από την πρώτη στιγμή.

Λίγο η συνήθεια από τη μία, λίγο η απροσεξία από την άλλη έχει δημιουργήσει πολλές φορές παρεξηγήσεις ανάμεσα σε οδηγούς, ενώ πολλές φορές στο…παρά πέντε δεν υπήρξε κάποιο τροχαίο ατύχημα.

Έτσι για άλλη μια φορά ο Δήμος Αγίου Νικολάου επιστράτευσε τα γνωστά πλαστικά κολωνάκια, τα οποιά τοποθέτησε δεξιά και αριστερά του δρόμου, αφήνοντας τη δυνατότητα μόνο σε ένα αμάξι να περάσει (αυτό που έρχεται από την οδό Γνώσεως ή από τα σχολεία παράλληλη της Α. Παπανδρέου), διακόπτοντας εμφανώς την πορεία εκείνων που επιχειρούν να εισέλθουν παράνομα.

Ν.Μ.