in ,

Κοκκίνης: Δεν μπορεί ένας διευθύνων σύμβουλος να παίρνει πιο πολλά από ένα αντιδήμαρχο, video

Στο θέμα του Δημοτικού συμβουλίου του Αγίου Νικολάου που αφορούσε τις αμοιβές των μελών της ΔΑΕΑΝ όπου και υπήρχε πρόταση απο το Δ.Σ της δημοτικής επιχείρησης για αύξηση στον μισθό του διευθύνων συμβούλου με επιπλέον 100 ευρώ το μήνα ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του συνδυασμού Αλλάζουμε τον Δήμο Νίκος Κοκκίνης είπε πως δεν είναι δυνατόν ένας διευθύνον  σύμβουλος να λαμβάνει 2.400 ευρώ ακαθάριστα τον μήνα και ο πρόεδρος άλλα 1.400 περίπου όταν ο αντιδήμαρχος λαμβάνει πιο λίγα. Πρότεινε στην ψηφοφορία ο πρόεδρος να μην πληρώνεται αφού έχει διευθύνον σύμβουλο. Ο δε συνδυασμός του Γιάννη Ανδριώτη ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ πρότεινε να μην υπάρξει καμία αύξηση σε κανένα, στην ψηφοφορία τέλος με ψήφους 12 υπέρ της πρότασης της ΔΑΕΑΝ, 8 υπερ του κου Κοκκίνη και 2 υπερ του κου Ανδριώτη.
Στο συμβούλιο δε της ΔΑΕΑΝ το μέλος του συμβουλίου Γιώργος Μπελούκας υποψήφιος με τον συνδυασμό Κοκκίνη είχε προτείνει να δοθεί αύξηση 300 ευρώ και στους δύο.
Στην συζήτηση που μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί παρακολουθήστε όλα όσα ειπώθηκαν από όλες τις μεριές σαν επιχειρήματα στήριξης των προτάσεων τους.


Θ.Κ