in , ,

Κλειστό το κέντρο του ΑΓ. Νικολάου σε όλα τα οχήματα, μέρα χωρίς αυτοκίνητο σήμερα.

       ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
      Παρασκευή  22 Σεπτεμβρίου 2017
    ΗΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ            10π.μ.-1μ.μ. και 5.00μ.μ. – 8.00μ.μ.

  • Συμμετοχή της έκτης τάξης των Δημοτικών Σχολείων της πόλης του Αγίου Νικολάου σε εκπαιδευτική δράση στο κέντρο της πόλης: “Περπατώ και γνωρίζω την πόλη μου”. Περίπατος στο κέντρο της πόλης, δίνοντας έμφαση στην ιδέα της βιώσιμης κινητικότητας, με ενδιάμεσους σταθμούς, όπου θα γίνεται ενημέρωση για την ιστορία τους, παράλληλα με εκπλήξεις και δρώμενα. Τελικός σταθμός το θεατράκι της Λίμνης, όπου θα γίνουν κατασκευαστικές δραστηριότητες σχετικές με το θέμα της κινητικότητας και τα παιδιά θα πάρουν μέρος σε δοκιμασία γρίφων σχετικών με τον περίπατό τους.
  • Ώρα 5.30 μ.μ  ΜΑΡΙΝΑ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Διοργάνωση περιπάτου για μικρούς και μεγάλους, με θέμα “Περπατώ και γνωρίζω την πόλη μου”. Οι συμμετέχοντες, εκκινώντας από την Μαρίνα Αγίου Νικολάου, με οδηγό τον Λ. Κλώντζα πρόκειται να ακολουθήσουν μια ενδιαφέρουσα διαδρομή μέσα στην πόλη, κατά τη διάρκεια της οποίας θα γνωρίσουν ιστορικά και πολιτιστικά αξιοθέατα της πόλης μας, μερικά από τα οποία είναι άγνωστα στους πολλούς.

  • Ώρα 3.00 μ.μ ΕΠΑΛ ΝΕΑΠΟΛΗΣ

Διοργάνωση ποδηλατοβόλτας από τον Ποδηλατικό Όμιλο Νεάπολης “Δρήρος”. Απαραίτητος εξοπλισμός: κράνος