in , ,

Κλειστά τα μαγαζιά στη Νεάπολη την Κυριακή 19 του μήνα

Με εκπτώσεις 50 και 60 % ξεκίνησαν τις μειώσεις στις τιμές τους για την χειμερινή περίοδο οι επαγγελματίες της Νεάπολης με το αγοραστικό κοινό στις πρώτες μέρες των εκπτώσεων να δείχνει μουδιασμένο.

 «Η περίοδος μετά τις γιορτές ξέρουμε ότι πάντα σημειώνει μια κάποια κάμψη στις αγορές  των καταναλωτών και ελπίζουμε στη περίοδο των εκπτώσεων να κινηθεί κάπως οη τοπικής μας αγορά. Δεν είναι λίγοι όσοι έκαναν μειωμένες αγορές στην περίοδο των εορτών γνωρίζοντας ότι άμεσα θα ξεκινήσουν οι εκπτώσεις λίγο μετά, οπότε ίσως τώρα να κινηθεί η αγορά.»  σχολίασε στην ΑΝΑΤΟΛΗ ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου της πόλης Σταύρος Τζώρτζης. 
Σε ότι αφορά το άνοιγμα των καταστημάτων για την επόμενη Κυριακή είπε ότι πάγια θέση του εμπορικού κόσμου της Νεάπολης είναι τα καταστήματα να μην ανοίγουν τις Κυριακές. «Στην ενημέρωση που κάναμε στους συναδέλφους τους επισημάναμε ότι είναι στην δική τους ευχέρεια αν θα ανοίξουν, αλλά όπως έγινε και τις προηγούμενες φορές κανείς δεν έδειξε ενδιαφέρον να έχει ανοικτά την Κυριακή 19 του μήνα, οπότε τα καταστήματα θα είναι κλειστά.» είπε ο πρόεδρος.
ΘΑΝΟΣ Κ.  www.anatolh.com