in ,

Κλείνει το κολυμβητήριο Αγίου Νικολάου και άλλα μέτρα πρόληψης λόγω κορονοϊού

Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίου Νικολάου (ΠΑΟΔΑΝ), λαμβάνοντας υπόψιν το αριθμ. πρωτ. ΥΠΠΟΑ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ/115532/1170/04-03-2020 έγγραφό του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού με θέμα «Μέτρα πρόληψης αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης Sars-Cov-2 σε αθλητικές εγκαταστάσεις», την αριθμ. πρωτ. Δ1δ/Γ.Π. οικ 14947/04-03-2020 εγκύκλιο  του Υπουργείου Υγείας με θέμα «Λήψη μέτρων προστασίας της Δημόσιας Υγείας στις κολυμβητικές δεξαμενές περιοχής ευθύνης σας» και την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ 42/25-02-2020 τ.Α’) με θέμα «Κατεπείγοντα μέτρα αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης κορωνοϊού» και πάντα με κύριο γνώμονα την υγεία των δημοτών, αποφάσισε να προβεί στις παρακάτω ενέργειες:

  1. Την άμεση απολύμανση των αθλητικών χώρων ευθύνης του.

  1. Το κλείσιμο του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Αγίου Νικολάου για δύο εβδομάδες, έτσι ώστε να γίνουν οι απαραίτητες διαδικασίες για να διασφαλιστεί η ποιότητα του νερού βάσει της παραπάνω εγκυκλίου του Υπουργείου Υγείας.

  1. Την εντατικοποίηση των καθαρισμών των αθλητικών χώρων.

  1. Την έγγραφη ενημέρωση των συλλόγων που χρησιμοποιούν τις αθλητικές εγκαταστάσεις για τις οδηγίες των Υπουργείων και για τις ενέργειες της υπηρεσίας.

  1. Την ανάρτηση ενημερωτικών πινακίδων των οδηγιών των Υπουργείων σε όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις για την ενημέρωση των αθλούμενων και των επισκεπτών.