in ,

Κι όμως υπάρχει ανθρωπιά: Βρήκε πορτοφόλι στον Άγιο Νικόλαο, αναζήτησε τον ιδιοκτήτη του και το παρέδωσε

Είναι από τις ειδήσεις που σου δίνουν την αισιοδοξία και την αίσθηση πως μέσα στην άχαρη και άναρχη κοινωνία που ζούμε, υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που συμπεριφέρονται με σύνεση, κατανόηση και αγάπη προς τον συνάνθρωπο.

Ένας συμπολίτης μας σε νυχτερινή βόλτα με την οικογένεια του έχασε το πορτοφόλι σε κεντρικό σημείο του Αγίου Νικολάου με το 90% των χρημάτων (περίπου 400 ευρώ) που ήταν μέσα να ήταν της επιχείρησης που εργάζεται.

Αμέσως μόλις διαπίστωσε πως δεν το είχε πάνω του γύρισε να το ψάξει και δεν ήταν εκεί, όμως 3 νεαροί ανέφεραν πως ένας άντρας με ένα γκρι αυτοκίνητο πέρασε και το μάζεψε.

Παρά την αναζήτηση του γκρι αυτοκινήτου δεν κατάφερε να βρει κάτι,έτσι αποφάσισε να πάει στο αστυνομικό τμήμα και τους το παρέδωσαν εκεί.

Για μεγάλη του τύχη ένα γκρι αυτοκίνητο σταμάτησε και αφού “τσέκαρε” πως ο ίδιος ήταν ο ιδιοκτήτης του πορτοφολιού, του το παρέδωσε, αφού πρώτα τον ενημέρωσε πως ήδη είχε ξεκινήσει την αναζήτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο ίδιος ανακουφισμένος έστειλε το μήνυμά του στο fonien,gr λέγοντας: “Θα ήθελα να τον ευχαριστήσω καθώς και τους 3 νεαρούς που με βοήθησαν να τον βρω, γιατί κακά τα ψέματα είναι μεγάλος πειρασμός να κρατήσει τα λεφτά που θα βρει κάποιος με την κρίση που έχουμε. Χαίρομαι γιατί έπεσα σε άνθρωπο με αρχές. Καλό θα είναι όταν θα βρίσκουμε χρήματα να βάζουμε τον εαυτό μας στην θέση αυτού που τα έχασε και να τα επιστρέφουμε”.

Ν.Μ.