Menu
in

Κι όμως δεν είναι τρολάρισμα: Το φεστιβάλ των Βρετανών Swingers πήρε το «πράσινο φως» αλλά δεν θα επιτρέπεται το σεξ

Με τον αριθμό των περιπτώσεων κορονοϊού να αυξάνονται σε ορισμένες περιοχές της Βρετανίας και η πανδημία να συνεχίζεται, το Δημοτικό Συμβούλιο του Χαλ είχε καταργήσει το «Swing Fest».

Εκπρόσωπος του συμβουλίου δήλωσε ότι ήταν σημαντικό το γεγονός να ακολουθεί τις κυβερνητικές οδηγίες.

Η δήλωση αναφέρει: «Το συμβούλιο συνεχίζει να συνεργάζεται με τους διοργανωτές εκδηλώσεων για να διασφαλίσει ότι συμμορφώνονται με τους περιορισμούς που επιβάλλονται λόγω της Covid-19».

«Παρόλο που η εκδήλωση διαφημίζεται στην κοινότητα, δεν θα υπάρξει σεξουαλική δραστηριότητα ή ενέργειες που ενδέχεται να σχετίζονται με χώρο σεξουαλικής ψυχαγωγίας», καταλήγει η ανακοίνωση.

Η εν λόγω εκδήλωση πραγματοποιείται σε μια ιδιωτική λέσχη μελών που ονομάζεται HU9.

Στο παρελθόν υπήρξε μεγάλη αντίθεση στην εκδήλωση της 30ης Αυγούστου, με επικριτές να ισχυρίζονται ότι θα ήταν «ανεύθυνο» αν γινόταν το φεστιβάλ.

Μιλώντας νωρίτερα φέτος, ο Rob Smith, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης του χώρου είπε ότι δεν υπήρχε πρόβλημα με την εκδήλωση.

«Είμαστε μια λέσχη ιδιωτικών μελών και όχι μια λέσχη σεξ. Έχουμε εφαρμόσει μέτρα για να συμμορφωθούμε με τις κυβερνητικές οδηγίες που συνεργάζονται στενά με το συμβούλιο για να διασφαλίσουν ότι είναι ένα ασφαλές περιβάλλον. Έχουμε κλείσει την περιοχή ερωτικών παιχνιδιών μας και δεν έχουμε ακόμη πλήρη άδεια για κατανάλωση αλκοόλ».

Μάλιστα όπως είπε τα εισιτήρια θα πωλούνται μόνο διαδικτυακά για να μην υπάρξει συνωστισμός στα ταμεία και οι αρμόδιοι θα διασφαλίσουν πως θα τηρηθούν οι αποστάσεις μέσα στον χώρο.

Ισχυρίστηκε ότι τα κλαμπ swingers πρέπει να επιτρέπεται να ανοίγουν, απλώς και μόνο επειδή λειτουργούν σε παρόμοιο επίπεδο με παμπ, και μπορούν να τηρούν τις οδηγίες ασφαλείας.

gazzetta.gr

Leave a Reply

Exit mobile version