in , , ,

Καταστροφών συνέχεια, στη Νεάπολη την φορά αυτή.

Μετά την καταστροφή του διάκοσμου στον Άγιο Νικόλαο την ίδια περίπου μέρα έγιναν ανάλογα περιστατικά και στη Νεάπολη.
 
Την απογοήτευση και την πίκρα του εκφράζει στην ΑΝΑΤΟΛΗ ο Δημοτικός Σύμβουλος από τη Νεάπολης Κίμων Χουρδάκης για τα καταστροφικά αποτελέσματα που προξένησαν άγνωστοι στον καταρράκτη που είχε πρόσφατα δημιουργηθεί στον Δημοτικό κήπο της Νεάπολης.
 
Σπασμένα βράχια, κομμένα νούφαρα, παροχές νερού βουλωμένες και όλα τα ψάρια να μην κολυμπούν στην μικρή λιμνούλα είναι ότι άφησαν πίσω τους οι καταστροφείς.
 
Ο ίδιος εκτός Νεάπολης έμαθε τα άσχημα νέα τηλεφωνικά και σε επικοινωνία μαζί μας εξέφρασε την απορία του, «Μα είναι δυνατόν να υπάρχουν άνθρωποι που έχουν στο μυαλό τους μόνο να χαλάσουν και να καταστρέψουν κάτι όμορφο. Είναι δυνατόν στην πόλη μας να επιτρέπουμε να γίνονται τέτοια πράγματα; Καμία ντροπή; Καμία συνείδηση δεν έχουν; Και να μην τους άρεσε κάτι ας προτείνουν κάτι διαφορετικό να γίνει, όμως να σπάσουν και να χαλάσουν, γιατί να μαζέψουν τα ψάρια τι τους έφταιγαν; Τόσος κόπος από τόσους ανθρώπους και το αποτέλεσμα αυτό; Πραγματικά μόνο απογοήτευση νοιώθω την στιγμή αυτή μακάρι να βρεθούν αυτοί οι ψευτόμαγκες και να κάτσουν μετά από την αρχή να τα επισκευάσουν.» είπε ο ίδιος. Είναι περιστατικό άσχημο που δεν ταιριάζει καθόλου μα καθόλου στο κλίμα των ημερών που βίωσε η Νεάπολη φέτος στις γιορτές. Με φρέσκο ακόμα το μελάνι από το ευχαριστήριο της δημοτικής κοινότητας σε όσους συνέδραμαν στις φετινές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στην πόλη, είναι άσχημο να περνάει αυτή η εικόνα της καταστροφής.
 
Πολίτες δε από την περιοχή από την μια υποστηρίζουν ότι και αυτοί οφείλουν το δικό τους ευχαριστώ σε όσους βοήθησαν και συμμετείχαν ενεργά ή όχι στο πρόγραμμα των φετινών δράσεων στις εορτές και από την άλλη αναρωτιούνται τι άνθρωποι είναι αυτοί που μόνο καταστρέφουν.
 
Βέβαια το συμβάν έγινε στα 100 μέτρα από το τοπικό Α.Τ το οποίο και είναι αποδεκατισμένο από αστυνομικούς γεγονός που όπως φαίνεται δίνει περίσσιο θάρρος στο θράσος των χεριών που χαλούν και καταστρέφουν, που προκαλούν ζημιές και δημιουργούν εικόνες που δεν τιμούν κανένα.
δείτε εδώ το θέμα με την χαρά του Κίμωνα Χουρδάκη όταν ολοκληρώθηκε η παρέμβαση αυτή 
 
ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ