in , ,

Καντίνα παράδειγμα επαγγελματισμού

Στην περίοδο που διανύουμε η εστίαση δοκιμάζει τις αντοχές της στα υγειονομικά πρωτόκολλα. Μέτρα που έχουν ληφθεί για την προστασία πελατών και εργαζομένων μέτρα που δυστυχώς συνεχώς το χαλαρώνουν από πολλούς.

Και όμως υπάρχουν επαγγελματίες υπόδειγμα που αν και εκτός αστικού κέντρου, αν και πρόχειρου και γρήγορου φαγητού δεν κάνουν καμία έκπτωση στην προστασία όλων.

Η καντίνα της Μαρίας στο Καραβοστάσι στο Καλό Χωριό πιστοποιεί του λόγου το αληθές.

Μασκα και γάντια όλοι οι εργαζόμενοι , αποστάσεις στα τραπέζια, καθαριότητα σε καρέκλες και τραπέζια με αλλαγή κάθε παρέας και ήχοι μόνο της θάλασσας.

Παράδειγμα που δείχνει ότι και οι “μικροί” χώροι δειχνουν μεγάλη υπευθυνότητα.

 

Θ. Κ