in ,

Κανονικά μπορούν να λειτουργούν τα delivery και take way μετά τις 12:00 από σήμερα το βράδυ

Πρόστιμο 10.000 ευρώ θα καλούνται να καταβάλουν οι ιδιοκτήτες νυχτερινών κέντρων, μπαρ και εστιατορίων που δε θα κλείνουν στις 12 τα μεσάνυχτα, όπως ανακοινώθηκε χθες μετά από την έκτακτη τηλεδιάσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου για την έξαρση του κορωνοϊού στη χώρα.

Αν μάλιστα συνεχίσουν να μην υπακούν και τα καταστήματά τους παραμένουν ανοιχτά μετά τις 24:00, τότε οι αρχές θα επιβάλουν αναστολή λειτουργίας των επιχειρήσεών τους για είκοσι μέρες.

 

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς κατά την καθιερωμένη ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας στη χώρα ανακεφαλαίωσε τα μέτρα που ανακοινώθηκαν χθες και διευκρίνισε πως όσοι από τους επιχειρηματίες δεν υπακούσουν θα πρέπει να πληρώσουν το πρόστιμο των 10.000 ευρω

Αν μάλιστα  συνεχίσουν να μην υπακούν και τα καταστήματά τους παραμένουν ανοιχτά μετά τις 24:00, τότε οι αρχές θα επιβάλουν αναστολή λειτουργίας των επιχειρήσεών τους για είκοσι μέρες.

 

Όπως διευκρίνισε το κλείσιμο αφορά στις επιχειρήσεις εστίασης, διάθεσης ποτών, τροφοδοσίας, catering, εκμετάλλευσης κτήματος για κοινωνικές εκδηλώσεις (π.χ γάμοι) και διοργάνωση ψυχαγωγικών εκδηλώσεων. Εξαιρούνται οι υπηρεσίες delivery και το take away φαγητού από χώρους εστίασης.  

 

Εικόνα αρχείου