in , , , , ,

Κανένας στο περιθώριο

Αντιπροσωπεία της ΝΟΔΕ Λασιθίου, με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Μπαρμπούνη Γεώργιο, επισκέφτηκε τα γραφεία του Αθλητικού Συλλόγου ΑμεΑ Λασιθίου «Ο ΛΑΤΤΙΟΣ», στα πλαίσια της δράσης που πραγματοποιεί το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας «ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ», υπό την αιγίδα του προέδρου μας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.
Στην επίσκεψη εκτός από τα μέλη του Δ.Δ του συλλόγου, παραβρέθηκαν και αθλητές του Συλλόγου, ανάμεσα τους και ο παγκόσμιος πρωταθλητής στο μήκος και στο τριπλούν κ. Κωστάκης Γιώργος, ο οποίος είναι μέλος και της Ελληνικής αποστολής στους Παραολυμπιακούς του Ρίο.
Συζητήσαμε τα προβλήματα του Συλλόγου και αναζητήσαμε εφικτές λύσεις σε αυτά. Ανανεώσαμε τέλος το ραντεβού μας στο άμεσο μέλλον, για να εξετάσουμε την πορεία των στόχων που θέσαμε κατά την σημερινή συνάντηση.
Μήνυμα με αφορμή την επίσκεψη, απέστειλε ο βουλευτής Λασιθίου κ. Πλακιωτάκης Ιωάννης.
 
 
lattios
 
Προς
ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΜΕΑ ΛΑΣΙΘΙΟΥ «Ο ΛΑΤΤΙΟΣ»
 
Κύριε Πρόεδρε,
 
Είναι πραγματικά πολύ δυσάρεστο για μένα το γεγονός ότι δεν μπορώ να είμαι σήμερα μαζί σας, συνοδεύοντας την αντιπροσωπεία της ΝΟΔΕ Λασιθίου στην επίσκεψη της στα γραφεία του συλλόγου σας, στα πλαίσια της δράσης του κόμματος μας «ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ». Δυστυχώς όμως ανειλημμένες υποχρεώσεις δε μου επιτρέπουν να είμαι παρών παρά την αντίθετη θέληση μου.
Ως τέως πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ως βουλευτής Λασιθίου, αλλά πρωτίστως ως άνθρωπος θέλω να εκφράσω τον θαυμασμό μου και την αμέριστη συμπαράσταση μου, στο σημαντικό έργο που επιτελείτε. Είναι πραγματικά άξιο συγχαρητηρίων, το γεγονός ότι τόσοι λίγοι άνθρωποι, με τόσους λίγους πόρους στην διάθεση τους, καταφέρνουν να φέρνουν συνεχείς διακρίσεις στον αθλητισμό, τόσο σε παγκόσμιο, πανευρωπαϊκό, όσο και σε πανελλήνιο επίπεδο. Για άλλη μια φορά ΜΠΡΑΒΟ!
Θέλω επίσης να γνωρίζετε ότι θέτω τον εαυτό μου αρωγό σε κάθε σας προσπάθεια για την αναβάθμιση και την εξάπλωση του αθλητισμού και ειδικά του αθλητισμού των ατόμων με αναπηρία ή καλύτερα των ατόμων με ειδικές δεξιότητες.
Τελειώνοντας, θέλω να εκφράσω τις ευχές μου στον αθλητή του συλλόγου σας Κωστάκη Γιώργο, για επίτευξη των πιο υψηλών στόχων του στους επικείμενους παραολυμπιακούς του Ρίο που πρόκειται να λάβει μέρος, με την βεβαιότητα ότι θα τον υποδεχτούμε στην ιδιαίτερη πατρίδα του ως Ολυμπιονίκη.
 
Με εκτίμηση,
Πλακιωτάκης Ιωάννης