in ,

Καμία μετακίνηση προσωπικού στον ΕΦΚΑ

Το Υποκατάστημα του ΕΦΚΑ Ιεράπετρας επισκέφθηκαν σήμερα οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Μανόλης Θραψανιώτης και Χρύσα Σταυρακάκη, συνοδευόμενοι από κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ Ιεράπετρας.

Συναντήθηκαν με το σύνολο των εργαζομένων και την υποδιευθύντρια κ. Μανουσάκη, τέθηκαν σειρά θεμάτων για να επακολουθήσει γόνιμος διάλογος με τους εργαζόμενους.

Ο κ. Θραψανιώτης έδωσε διευκρινήσεις για τα όσα κυκλοφόρησαν, όπως πχ για μετακινήσεις υπαλλήλων, υποβάθμιση υπηρεσιών κλπ, απάντησε σε ερωτήσεις, ενώ ταυτόχρονα διαβεβαίωσε τους εργαζόμενους ότι δεν θα πραγματοποιηθεί καμιά μετακίνηση από κανένα τοπικό κατάστημα του νομού σε άλλο, από την παρούσα κυβέρνηση.

Επεσήμανε επίσης ότι από την παρούσα κυβέρνηση δεν έκλεισε καμιά υπηρεσία στην Ιεράπετρα, αντίθετα ανεστάλησαν αποφάσεις για κλείσιμο υπηρεσιών όπως του γραφείου της ΔΕΗ.

Τόνισε ότι προέχει η εξυπηρέτηση του Πολίτη και είναι προφανές ότι πρέπει δοθεί βάρος στην επιτάχυνση απονομής συντάξεων δεδομένου ότι στην Κρήτη υπάρχουν καθυστερήσεις εξ αιτίας και της έλλειψης προσωπικού και είναι χαρακτηριστικό ότι για την ανακεφαλαίωση στέλνονται οι φάκελοι των ασφαλισμένων σε άλλες περιοχές πχ Καρδίτσα, Σέρρες κλπ.

Κρίνεται ότι πρέπει να εκπαιδευτούν οι υπάλληλοι σε αυτή την κατεύθυνση. Οι εργαζόμενοι έδειξαν να κατανοούν και να συμφωνούν σε αυτή την προοπτική και ευχαρίστησαν τους υποψήφιους για την επίσκεψη.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ