in ,

Καλό ταξίδι, σε ευχαριστούμε για όλα

Ο πρόεδρος του Α.Σ. Ελληνορωμαϊκής Πάλης & Άρσης Βαρών ‘Ο Αλμυρός’ Αρτέμης Κοκολάκης, μετά την  είδηση του θανάτου του Γιάννη Τραντά έγραψε :
 
Με μεγάλη θλίψη και οδύνη πληροφορηθήκαμε χθες το απόγευμα ,τον θάνατο του κυρίου Γιάννη Τραντά , πατέρα του αείμνηστου προπονητή μας Κώστα Τραντά .
Ο κύριος Γιαννης με την σύζυγο του την κυρία Καλλιοπη , είναι από τους ανθρώπους που βρισκόταν συνέχεια δίπλα μας , αθόρυβα χωρις τυμπανοκρουσιες,η βοήθεια τους ήταν ουσιαστική και πολύτιμη για εμάς αρκετές φορές στο παρελθόν .
Όταν έφυγε ο Κώστας με κάλεσαν ένα βράδυ σπίτι τους σαν πρόεδρο και μου είπαν : Η μεγάλη αγάπη του Κώστα ήταν η πάλη και ο Αλμυρος , κοντά σε αυτόν σας αγαπήσαμε και εμείς , συνέχεια μίλαγε για την πάλη. Ότι χρειαστείτε , είμαστε εδώ για σας , μην διστάσετε να μας το πείτε . Ότι είπαν εκείνο το βράδυ το έκαναν πράξη , με ένα όρο , δεν ήθελαν να το μάθει κανείς . 

Τον συναντούσα καμία φορά στον δρόμο και μου έλεγε : μαθαίνω τα νέα σας , από την εφημερίδα . Το γέλιο του με το δάκρυ του ήταν μπερδεμένα , όπως τα συναισθήματα του εκείνη την ώρα . 


Κύριε Γιάννη η μνήμη σου θα είναι αιώνια , σε ευχαριστούμε πολύ για ότι προσεφερες στον Αλμυρό .

Είναι σίγουρο ότι λυπάσαι για αυτούς που αφήνεις πίσω , αλλά ταυτόχρονα θα έχεις την λαχτάρα να συναντήσεις τους δυο Κωστηδες , τον εγγονό σου και το γιο σου , που τόσο σου λείπουν . 

Κυρία Καλλιόπη και φίλε Νίκο και Μαργαριτα , εκ μέρους όλου του Αλμυρού ,σας εκφράζουμε την βαθιά μας θλίψη και τα συλλυπητήρια μας για τον χαμό του . Να έχετε υγεία να τιμάτε την μνήμη τους .

Σας ευχαριστούμε για όλα . 

ΕΚ ΜΕΤΟΥΣ ΤΟΥ ΔΣ , ΤΟΥ ΠΡΟΠΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΩΝ .
ΜΕ ΤΙΜΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΟΚΟΛΑΚΗΣ Αρτεμιος .