in , , , ,

"ΚΑΛΗΜΕΡΑ, σε αυτούς που βιάστηκαν να μας πουν ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ"

Στην πόλη της Νεάπολης μεγάλωσα, πήγα σχολείο, έζησα τις περισσότερες από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής μου…γράφει ο Γιώργος Μπαρμπούνης.
Σήμερα στα 43 μου αντικρύζω μια πόλη παρατημένη, απομονωμένη, που στο έτος 2014 η επεξεργασία των αστικών της λυμάτων, ένα έργο που θα έπρεπε να είχε γίνει πολλά χρόνια πριν, θεωρείται έργο πνοής.

Οι πολίτες της Νεάπολης αξίζουν πολλά περισσότερα γιατί έχουν μεγάλη προσφορά στον τόπο. Μπορεί να μην διαθέτει η πόλη μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες αλλά εδώ και πάρα πολλά χρόνια παράγει πολιτισμό, διαθέτει τα καλύτερα σχολεία του νομού και αυτό το μαρτυρούν οι επιτυχίες των παιδιών κάθε χρόνο στις πανελλαδικές. Και η προσφορά αυτή είναι ανεκτίμητη και δεν μετριέται σε ευρώ.

Οι φωτογραφίες που υπάρχουν στη δημοσίευση πραγματικά με σόκαραν. Γιατί στους δρόμους αυτούς περπάτησα, στην παιδική χαρά αυτή έπαιξα μικρός. Δεν θα μιλήσω άλλο ούτε θα πάρω το ρόλο του σωτήρα, όπως ορισμένοι επέλεξαν να πάρουν το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Όλοι μας έχουμε το απαιτούμενο μυαλό και την πληροφόρηση, ώστε να κρίνουμε τα πράγματα και να αποφασίσουμε αν τελικά αυτή η Νεάπολη μας αξίζει.

Τελειώνοντας απλά θα καταθέσω τη δική μου άποψη.

Οι Νεαπολίτες έχουν ΔΙΚΑΙΩΜΑ σε μια καλύτερη πόλη. Με τη δύναμη που μου δίνει η ψήφος μου θα παλέψω για το καλύτερο.

Εύχομαι και ελπίζω η Δευτέρα να είναι μια άλλη μέρα για τη Νεάπολη. Εύχομαι και ελπίζω η πλειοψηφία των πολιτών να έχει την ίδια γνώμη με μένα.

 Όμως έχω αποφασίσει στη ζωή μου να παλεύω για αυτό που θεωρώ σωστό, ακόμη και όταν είμαι μόνος μου. Αυτό θα κάνω και τώρα.

Η φωνή όμως πολλών μαζί είναι δυνατότερη από τη φωνή του ενός.

Ελάτε λοιπόν την Κυριακή να κάνουμε την ψήφο μας φωνή και να πούμε ΚΑΛΗΜΕΡΑ, σε αυτούς που βιάστηκαν να μας πουν ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!

Γιώργος Μπαρμπούνης