in

Κακοποιοί που σου…παγώνουν το αίμα![PICS]

Dion Milam
Ο Dion Milam , ο οποίος έχει τα τατουάζ «Aryan» («Άριος») και «Honor» («Τιμή») πάνω από τα φρύδια του και μια σβάστικα στο λαιμό του, κατηγορήθηκε για υπόθεση ναρκωτικών (μεθαμφεταμίνες). Έχει επιτεθεί στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους της φυλακής, φυσικά σε συγκρατούμενους του, και έχει περάσει αρκετές ημέρες στην απομόνωση.

Jason Walter Barnum
Εμπόριο ναρκωτικών και απόπειρα δολοφονίας αστυνομικού. Με αυτά τα εγκλήματα βρέθηκε στη φυλακή. Στο δικαστήριο δύο παρευρισκόμενοι λιποθύμησαν, μετά την είσοδο του. Ο 39χρονος, έκανε αίσθηση στα αμερικανικά μίντια για το ανατρεπτικό, κάπως τρομακτικό look, με τα δεκάδες τατουάζ ακόμα και μέσα στο μάτι του-το δεξί του μάτι είναι γεμάτο με μαύρο μελάνι, ενώ ανάμεσα στα σχέδια που κοσμούν το σώμα του, είναι και ένα κρανίο στο κρανίο του.

Michael Campbell
Κατηγορήθηκε για σεξουαλική παρενόχληση ανήλικου κοριτσιού. Αφέθηκε ελεύθερος με βραχιολάκι και ασφαλιστικά μέτρα ώστε να μην πλησιάζει μέρη όπου βρίσκονται παιδιά. Τη δεύτερη εβδομάδα συνελήφθη σε παιδική χαρά όπου ετοιμαζόταν να επιτεθεί σε νεαρά κορίτσια.

Joshus James
Ψάρευε ανήλικα κορίτσια στο διαδίκτυο και τα κακοποιούσε σε ερειπωμένα σπίτια. Κατά τη σύλληψη του χρειάστηκαν 12 αστυνομικοί ώστε να τον ακινητοποιήσουν. Στη φυλακή κρατείται μακρία από άλλους κρατούμενους, καθώς παρουσιάζει εχθρική συμπεριφορά προς το ανθρώπινο είδος.

Περισσότερα: Κακοποιοί που σου παγώνουν το αίμα (pics) | E-Radio.gr Θέματα