in , ,

Και στο Μεραμπέλλο θα φτάσουν οι τουρίστες του χειμώνα.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του fonien.gr αρκετές εκατοντάδες απο τους χιλιάδες επισκέπτες, κυρίως Γερμανούς, της χειμερινής περιόδου που έρχεται θα φτάσουν και στην περιοχή του Αγίου Νικολάου και όχι μόνο.
Ήδη έχουν κλειστεί συμφωνίες με τοπικούς τουριστικούς πράκτορες για την διοργάνωση εκδρομών σε περιοχές του Μεραμπέλλου και παραμονή τους για ώρες στην πόλη του Αγίου Νικολάου.
Δεν μένει να οριστικοποιηθούν οι ημερομηνίες και κυρίως οι μέρες που θα έρχονται στην περιοχή ώστε να γίνει κάθε δυνατή προσπάθεια από όλους η πόλη να μην θυμίζει κλειστή περιοχή.
“Η αγωνία μας είναι τέτοια και αφορά την εικόνα της πόλης, ώστε να μην έρθει κόσμος εδώ και να βρεί καταστήματα και επιχειρήσεις με εφημερίδες στα τζάμια. Οι συγκεκριμένοι επισκέπτες έρχονται και για αγορές πέρα απο την ψυχαγωγία και τις εκδρομές τους.” σχολίασε στο  fonien.gr στέλεχος της τοπικής αγοράς.
Στις επόμενες δε μέρες θα γίνει στο Ηράκλειο σχετική συνάντηση με ανθρώπους της αυτοδιοίκησης, των μεταφορών, των εμπορικών συλλόγων, με τον ταξιδιωτικό οργανισμό που έχει αναλάβει την  οργάνωση των επισκέψεων των χιλιάδων τουριστών στην περίοδο του χειμώνα.
ΘΑΝΟΣ Κ.