in , ,

Και με την πρώτη, εγένετο Ποδηλατικός Όμιλος Αγίου Νικολάου

Και εγένετο Ποδηλατικός Όμιλος Αγίου Νικολάου «ΜΑΝΤΡΑΚΙ» (ΠΟΑΝ) με την πρώτη συνάντηση των φίλων του ποδηλάτου στην περιοχή του Αγίου Νικολάου να είναι αρκετή ώστε όλα να μπουν σε μια βάση πιο οργανωμένη και συλλογική. Το παρόν το απόγευμα του Σαββάτου στον 3ο όροφο του ΡΕΞ έδωσαν περισσότεροι από 50 φίλοι των εναλλακτικών δύο τροχών γεγονός που έδειξε ότι με το καλημέρα η ανάγκη δημιουργίας συλλόγου ήταν δεδομένη.
Οι φίλοι του ποδηλάτου μετά από την ανταλλαγή απόψεων και ιδεών κατέληξαν στο ότι πρέπει να προωθηθεί η δημιουργία Αθλητικού Σωματείου το οποίο θα έχει στόχο την οργάνωση αγώνων, επιδείξεων, διαλέξεων, εκθέσεων, εκδρομών, πολιτιστικών εκδηλώσεων και φεστιβάλ καθώς και την έκδοση αθλητικού εντύπου, επιβοηθητικού της διαδόσεως του αθλητισμού της φιλίας και της συνεργασίας.
 
Το κλίμα στην συνάντηση ήταν φιλικό, όπως άλλωστε φιλικά έχει ξεκινήσει η συγκεκριμένη δράση και δημιουργία ενώ το επίπεδο στην συζήτηση έδειξε ότι πραγματικά οι άνθρωποι που αγαπούν το ποδήλατο δεν έχουν σαν αυτοσκοπό τους μόνο την δική τους ικανοποίηση αλλά θέλουν να έχουν και ενεργό συμμετοχή σε διάφορα δρώμενα του τόπου τους, να συνδράμουν, να βοηθήσουν, να προτείνουν και να συνεισφέρουν.  Στο τέλος της συνάντησης και μετά από ψηφοφορία αποφασίστηκε με πλειοψηφία η δημιουργία Αθλητικού Σωματείου με το το όνομα Ποδηλατικός Όμιλος Αγίου Νικολάου «ΜΑΝΤΡΑΚΙ» (ΠΟΑΝ).
Συστάθηκε προσωρινό ΔΣ το οποίο θα κινήσει τις διαδικασίες και την σύνταξη του καταστατικού με τον Βαγγέλη Κυρλόγλου να αναλαμβάνει υπεύθυνος στο προσοτινό Δ.Σ επί των διαδικασιών. Ο ίδιος δε δήλωσε στην ΑΝΑΤΟΛΗ «Πέρασε κάθε προσδοκία τόσο η προσέλευση όσο και η ποιότητα της συζήτησης που έγινε.
 
Είναι σημαντικό το ίδιο συναινετικά να προχωρήσουμε ώστε να καταφέρουμε να ενταχθούμε δημιουργικά στο κοινωνικό σύνολο και να επηρεάσουμε όσους πιο πολλούς μπορούμε ώστε να αγαπήσουν ξανά το ποδήλατο τους.»
 
ΘΑΝΟΣ Κ.