in , ,

Και με την βούλα…ο Εμπορικός Σύλλογος Αγίου Νικολάου

Νόμιμος και με τη βούλα του πρωτοδικείου είναι ο Εμπορικός Σύλλογος του Αγίου Νικολάου μετά από αρκετά χρόνια όπου η νομιμότητα της λειτουργίας του συλλόγου πατούσε σε δύο βάρκες.
Το παρόν Δ.Σ μετά από πολλές προσπάθειες και εργασίες κατάφερε να συμμαζέψει όλη την γραφειοκρατική ύλη του συλλόγου ώστε να είναι εντάξει και κατέθεσε εκ νέου το νέο καταστατικό το όποιο και εγκρίθηκε. «Έγινε αγώνας δρόμου από τα μέλη του Δ.Σ ώστε να νομιμοποιήσουμε όλες τις προηγούμενες αποφάσεις και να μην υπάρχουν νομικά κενά και έτσι με τον σύλλογο να μην έχει εκκρεμότητες θα προκηρύξουμε εκλογές με το νέο καταστατικό.

Πλέον τα νέα μέλη του Δ.Σ θα έχουν στην διάθεση τους ένα χρήσιμο εργαλείο που θα τους επιτρέπει να κινηθούν σε πολλές κατευθύνσεις και να επιτύχουν στόχους για την καλύτερη λειτουργία της τοπικής αγοράς. Κανείς δεν θα μπορεί από τώρα και στο εξής να προσβάλει διαδικασίες και πρόσωπα, ο σύλλογος μπορεί να κινείται σε πεντακάθαρο περιβάλλον.» είπε μεταξύ άλλων στην ΑΝΑΤΟΛΗ ο κ. Γιώργος Μαρνέλλος πρόεδρος του Δ.Σ.

Πρόσθεσε δε ακόμα ότι η νέα σύνθεση του 9μελούς Δ.Σ θα είναι πολύ πιο ευέλικτη από ότι αυτή που έως τώρα υπήρχε με τα 19 μέλη. Ο ίδιος δηλώνει επίσης την ικανοποίηση του για την εξέλιξη αυτή ενώ σίγουρα αποτελεί και σταθμό για τα χρόνια που έπονται στην εκπροσώπηση των επαγγελματιών οι οποίοι μέσα από ένα όργανό που θα είναι πιο αποτελεσματικό θα μπορούν να κάνουν περισσότερα πράγματα για το καλό της τοπικής αγοράς.

Εν τω μεταξύ με προίκα τους το νέο καταστατικό από το παρόν Δ.Σ τα μέλη που θα προκύψουν μετά τις εκλογές που θα γίνουν σε δύο μήνες περίπου και ένα ταχτοποιημένο σύλλογο θα έχουν την δυναμική και τον χρόνο ώστε να αναλάβουν νέες πρωτοβουλίες.

 ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ