in , ,

Και άλλο, και άλλο…. photos


Συνήθως την συγκεκριμένη έκφραση την ακούμε σε συναυλίες από το κοινό που παροτρύνει τραγουδιστές και συγκροτήματα να πουν ακόμα ένα από τα αγαπημένα τους τραγούδια.
Αυτό άκουσαν το βράδυ της Παρασκευής 27 Ιουλίου στο λιμάνι του Αγίου Νικολάου στον πεζόδρομο του Bajamar και οι 4 καλύτεροι ,,,, bartenders, της χώρας, οι Steve Ajulo, Νίκος Γινάργυρος, Αχιλλέας Πλακίδας και Γιάννης Βαβαδάκης απέδειξαν ότι είναι οι καλύτεροι.

Σαν καλοκουρδισμένο συγκρότημα παρουσίασαν τις προτάσεις, με τα  κοκτέιλ τους, στον κόσμο που τα απολάμβανε με την ψυχή του ενώ στο τέλος όλοι ζητούσαν … και άλλο, και άλλο.
Κάθε ένας από τους 4 είχε δημιουργήσει τα δικά για την συγκεκριμένη βραδιά κοκτέιλ με τις καλύτερες πρώτες ύλες, την φαντασία και την αύρα του τόπου, με το Dj να παίζει μουσικές που παρασύρουν και τον κόσμο να μην θέλει ο χρόνος να περάσει.

Στην βραδιά όπου το φεγγάρι λόγο της έκλειψης ήταν κόκκινο οι εικόνες και οι διαθέσεις στην εκδήλωση του Bajamar είχαν την  λάμψη και την όρεξη  της πόλης, του κόσμου της και των επαγγελματιών της.
Και οι 4 δήλωσαν ότι σαν εμπειρία θα την θυμούνται για πάντα και ότι μια συνεργασία μόλις ξεκίνησε ενώ χαρακτήρισαν απίστευτο και κεφάτο το κοινό του Αγίου Νικολάου όπως και την ίδια την πόλη.

Από την μεριά τους οι Μανόλης και Δημήτρης Γιαπιντζάκης ευχαρίστησαν, τον κόσμο που τους τίμησε με την παρουσία του, τους 4 πίσω από τα μπαρ και τους χορηγούς της εκδήλωσης. «Ήταν όλα υπέροχα και σας ευχαριστούμε για αυτό, οι εκπλήξεις από το Bajamar και την ομάδα του μόλις ξεκίνησαν» σχολίασαν.