in

Καθηγήτρια της ΑΣΤΕΚ παρουσίασε επιστημονικό άρθρο για τον τουρισμό

Ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία οι  εργασίες του 6ου Διεθνές Συνεδρίου για το Hospitality Management το οποίο διοργανώθηκε από τον τουριστικό οργανισμό ΔΡ.Α.Τ.Τ.Ε , υπό την αιγίδα του ΤΕΙ Αθήνας. Το συνέδριο έλαβε χώρα στο Αμφιθέατρο του ΤΕΙ Αθήνας , 1 και 2 Ιουνίου.
Η παρουσία μου σε αυτό το συνέδριο είχε πολύπλευρο χαρακτήρα , μιας και εκτός από την ιδιότητά μου , ως εκπαιδευτικός της ΑΣΤΕΚ Αγίου Νικολάου και υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων αυτής , αποτελώ και ένα από τα ιδρυτικά μέλη του ΔΡΑΤΤΕ (  επιστημονικός οργανισμός για τη δράση στην ανάπτυξη του τουρισμού και της τουριστικής εκπαίδευσης), του οποίου η ύπαρξη και η δράση ,  μετράει ήδη 15 χρόνια .
Μέσα από το συνέδριο μου δόθηκε η ευκαιρία να παρουσιάσω το επιστημονικό μου άρθρο , το οποίο πολύ σύντομα θα δημοσιευτεί και σε έγκυρο επιστημονικό έντυπο , για το οποίο θα ακολουθήσει ειδική ανακοίνωση . Στα διεθνή συνέδρια αυτού του επιπέδου παρουσιάζονται οι θέσεις των επιστημόνων από διαφορετικές χώρες,  παρουσιάζοντας πρωτότυπο υλικό , ανά αντικείμενο.
Ήταν μια πολύ ωραία αλληλεπίδραση . Οι Καθηγητές που συμμετείχαν με εισηγήσεις τους , ήταν όλοι πολύ υψηλού επιπέδου , τόσο από την Ελλάδα όσο και από άλλες χώρες,  με διεθνή αναγνώριση και εμβέλεια.
 
Ιωάννα Σαραντοπούλου, MSc