in , , , ,

Κίνηση ουσίας και όχι πυροτέχνημα εντυπωσιασμού. Η υγεία πάνω από όλα

Η επισκέψη στα χωριά του Μεραμπέλλου για την επαναλειτουργία περιφερειακών αγροτικών ιατρείων που αδικαιολογήτως είτε είχαν καταργηθεί είτε είχε σταματήσει η λειτουργία τους συνεχίστηκε σήμερα, έτσι λοιπόν μετά τον Σκινιά, Λούμα, Λούμα, Βρύσες, Λατσίδα, Σίσι, Μίλατο, Βραχάσι σειρά είχαν τα ορεινά, μέσα και έξω Αμυγδάλοι, Ζένια και μέσα και έξω Ποτάμοι, αγροτικά ιατρεία που έχουν να λειτουργήσουν πάνω απο 7 χρόνια.

Η επαναλειτουργία των αγροτικών ιατρείων στις περιοχές αυτές χαρακτηρίζεται πολυ σημαντική για πολλούς λόγους. Κίνηση ουσίας και όχι πυροτέχνημα εντυπωσιασμού.

Εξάλλου ο Ιατρός, ο Παπάς και ο Πρόεδρος αποτελούν σημαντικές μονάδες για τα μικρα αυτά χωριά με το έργο που επιτελούν πολυδιάστατο, ποικιλόμορφο και μεγάλο.

Ο μέσος όρος ηλικίας στις περισσότερες απ’ αυτές τις περιοχές ειναι αρκετά υψηλός και η μετακίνηση των συγκεκριμένων ανθρώπων δύσκολη, ενώ τις περισσότερες φορές η επίσκεψη στο νοσοκομείο ολιγόλεπτη με πολλές ώρες αναμονή στην σειρά προτεραιότητας.

Σπουδαία έργα, όπως τα ιατρεία, χώρος ομόνοιας, ισότητας που αναδεικνύει έμπρακτα τη σύμπνοια και αποβλέπει στο ανθρώπινο καλό και στη φροντίδα της υγείας κάθε ηλικίας.

Ο κ. Παντιέρας απ’ την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την Διοίκηση του Κ.Υ. Νεάπολης έδειξε διάθεση προσφοράς και αλληλεγγύης για τον τόπο μας. Απ΄ την πρώτη επίσκεψη καλωσορίσματος  ενδιαφέρον για τα τεκταινόμενα του τόπου μας γενικότερα.

ΚΑΣΤΕΛΛΙΑΝΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

Οι προέδροι Ζενίων ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ  και  Ποτάμων ΚΟΚΟΛΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

απο κοινού ευχαρίστησαν τον Διοικητή του Κ.Υ. Νεάπολης κ. Παντιέρα και τον Δημ. Σύμβουλο κ. Καστελλιανάκη για την επίσκεψη και το ενδιαφέρον στον τόπο τους με την ευχή αυτό το αίτημα τους να υλοποιηθεί άμεσα.