in , , , , ,

“Κάνω τον σταυρό μου να πάνε όλα καλά” Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του fonien.gr, η ελπίδα ξυπνά ξανά για 2 παιδιά από την Κρήτη

2 νεαρά παιδιά 10 και 22 ετών το ένα από το Μεραμπέλλλο και το άλλο από την περιοχή της Βιάννου είναι καθηλωμένα μήνες τώρα στο κρεβάτι του νοσοκομείου σε ιδιαίτερα σοβαρή και κρίσιμη κατάσταση.

Και οι δύο περιπτώσεις σχεδόν οι ίδιες με τα παιδιά να  έχουν πιεί νερό στα καλοκαιρινά παιχνίδια του ενώ το άλλο απο τροχαίο  και να έχουν επανέλθει με φανερά τα προβλήματα υγείας για την ζωή τους.

Μήνες  τώρα θα έπρεπε να έχουν μεταφερθεί σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης στην Λάρισα.

 

Η μεταφορά τους ήταν δυνατή μόνο αεροπορικώς όμως το τέρας της γραφειοκρατίας δεν άφηνε το αεροπλάνο να σηκωθεί, σήμερα όπως το fonien.gr σας έχει ενημερώσει, ανήμερα της γιορτής της αεροπορίας,  και το αεροπλάνο είναι ήδη στον ουρανό για να παραλάβει τους ασθενείς από το αεροδρόμιο του Ηρακλείου.

Η μητέρα του παιδιού από το Μεραμπέλλο η Σ.Κ. δήλωσε στο fonien.gr πως κάνει τον σταυρό της όλα να πάνε καλά  και επιτέλους το παιδί της να φτάσει στο ειδικό κέντρο ώστε να ξεκινήσει η αποκατάσταση στην υγεία του.

 

ΘΑΝΟΣ Κ.