in , ,

Κάνε πετάλι, ένωσε το παζλ! άκουσέ το

Στην εκπομπή του Λατώ 103,3 ΠΑΜΕ ΑΕΡΑ με τον Θάνο Κορομπύλια παρουσιάστηκε η δράση εθελοντικών φορέων του Αγίου Νικολάου και του ΠΑΙΞΕ ΓΕΛΑΣΕ που θα γίνει το Σάββατο 31 Μαρτίου.
Ο Νίκος Νίκας μίλησε σχετικά και τόνισε ότι όλοι μαζί σεβόμενος ό ένας την ιδιαιτερότητα του άλλου μπορούμε να συμβιώσουμε
άκουσε το
Η Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού (World Autism Awareness Day) καθιερώθηκε με απόφαση της γενικής συνέλευσης του ΟΗΕ και αποφασίστηκε να γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 2 Απριλίου. Στα πλαίσια αυτά, από τις 25 Μαρτίου ως τις 2 Απριλίου (Εβδομάδα Ενημέρωσης για τον Αυτισμό) διοργανώνονται διάφορες δράσεις σε όλο τον κόσμο με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κοινού για το Φάσμα του Αυτισμού αλλά και τα βήματα που χρειάζονται για την ομαλή ένταξη των ατόμων με αυτισμό στην κοινωνία.
Στα πλαίσια της ημέρας αυτής, η Επιστημονική Ομάδα του «Παίξε Γέλασε» και ο Ποδηλατικός Όμιλος Αγίου Νικολάου σας προσκαλούν να γιορτάσουμε μαζί την Παγκόσμια Ημέρα για τον Αυτισμό μέσα από έναν ποδηλατικό γύρο στον Άγιο Νικόλαο το Σάββατο 31-03-2018. Η παραπάνω δράση τελείται υπό την αιγίδα του Δήμου Αγίου Νικολάου και με τη υποστήριξη του Ερυθρού Σταυρού και των Προσκόπων.
Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αγίου Νικολάου.