in , , , , ,

Ιερέας από το Μεραμπέλλο καταγγέλλει ότι χρησιμοποιούν την φωνή του για να εξαπατούν. ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΧΟΣ λέει ο ίδιος.

Το κείμενο που ακολουθεί ανάρτησε  ο ιερέας Λεωνίδας Γιαλούρης, ΕΦΗΜΕΡΙΟΣ στην  Ιερά Μητρόπολη Πέτρας και Χερρονήσου στην ενορία Κριτσάς.

23-11-16-papa-leo

“Αγαπητοί μου μετά και το σημερινό γεγονός που μου συνέβει, ομολογώ ότι νιώθω αρκετά προβληματσμένος και πολλοί λογισμοί περνούν από το μυαλό μου.
Το ίδιο άτομο.στην ίδια ενορία και χωριό,στην ίδια γειτονιά ακριβώς στο διπλανό σπίτι από το προηγούμενο χτύπησε ο δράστης. Και διερωτώμε τώρα εγώ και λέω. Είναι τυχαία όλα αυτά και να χρησιμοποιούν το όνομα μου και την ιδιότητα μου και μάλιστα να έχουν καταγράψει την φωνή μου στο κινητό τους και να τους λέω δήθεν αναφέρει πρώτα το ονομα της ηλικιομένης-δώσε τα λεφτά γιατί είμαι σε κηδεία και μόλις επιστρέψω θα στα δώσω,ενώ εγώ ευρισκόμουν σήμερα στη Νεάπολη και μετά στα Μάλλια για κάποιες δουλειές που είχα,έχοντας μάλιστα μαζί μου και τα δύο μικρά μου παιδιά.


ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ τους οποίους ούτε γνωρίζω,ούτε τους έχω δεί ποτέ μου,ούτε καν έχουμε πιεί καφέ μαζί. ΕΚΤΟΣ κι αν κάποιοι άλλοι ενώ κάνουν τους ΄φίλους μπροστά πίσω σκάφτουν το λάκκο και έδρασαν με το τρόπο αυτό για δικά τους συμφέροντα. ΑΥΤΟ για μένα είναι και σημαίνει ΔΟΛΟΠΛΟΚΙΑ.


ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΑΛΩ -ΠΡΟΚΑΛΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ τους κυρίους που κρύβονται πίσω από την όλη αυτή ιστορία,εάν πραγματικά έχουν κάτι μαζί μου,εάν τους έχω κάνει κάτι εγώ προσωπικά να έλθουν και να με βρούν προσωπικά.Και ΟΧΙ με αυτόν τον απαράδεκτο τρόπο.


ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΗΜΠΟΡΟΥΣ ανθρώπους;

ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ για το πρόσωπο μου αυτό που έκαναν.

Με ενδιαφέρει ομως για τους ηλικιομένους καί ανήμπορους να αντιδράσουν ανθρώπους.


ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΧΟΣ. Αυτή ήταν η δεύτερη φορά.Για την τρίτη.Δεν ξέρω ποιο θα είναι το αποτέλεσμα. ΙΣΩΣ να πάνε κατευθείαν στο στόχο τους.Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΨΕΥΣΗ——ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ.”