in ,

Ιεράπετρα: Κάλεσμα στο συλλαλητήριο των αγροτών

Με αφορμή το παγκρήτιο συλλαλητήριο των αγροτών την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015, ο Αντιδήμαρχος Αγροτικών Θεμάτων, κ. Ανδρέας Παπαδοπετράκης σε συνεργασία με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Αγροτικών Θεμάτων του Δήμου Ιεράπετρας, κ. Μανώλη Βρυγιωνάκη με επιστολή τους απηύθυναν ανοικτό κάλεσμα στους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Ιεράπετρας για ενημέρωση και συμμετοχή των κατοίκων, αλλά και των συλλόγων και των συνεταιρισμών κάθε περιοχής στην μεγάλη παγκρήτια κινητοποίηση.
Χαρακτηριστικά, όπως αναφέρουν στην επιστολή “Εν όψει του παγκρήτιου συλλαλητηρίου των αγροτών που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015  στο Ηράκλειο, για την κινητοποίηση όσο το δυνατόν περισσότερου κόσμου στη μαζική αντίδραση ενάντια στα μέτρα που αποτελούν ταφόπλακα για τον πρωτογενή τομέα και ειδικά για τους αγροτικούς δήμους, όπως η Ιεράπετρα η δική σας ενεργή συμμετοχή κρίνεται σημαντική.
Στο πλαίσιο αυτό παρακαλούμε για ενημέρωση των κατοίκων της κάθε Τοπικής Κοινότητας και προτροπή για συμμετοχή στο συλλαλητήριο, ενημέρωση των Αγροτικών Συνεταιρισμών & Πολιτιστικών Συλλόγων κάθε Τοπικής Κοινότητας, καθώς επίσης και θυροκόλληση ανακοίνωσης στα κοινοτικά καταστήματα & καφενεία των χωριών.
Σας γνωρίζουμε επίσης ότι ο Δήμος Ιεράπετρας θα διαθέσει λεωφορεία τα οποία θα αναχωρήσουν για το Ηράκλειο την Πέμπτη το πρωί από την Πλατεία Κανουπάκη έξω από το Δημαρχείο”