in ,

Ιδανικός ο καιρός στην Κρήτη την Καθαρά Δευτέρα

Κι αυτό γιατί, δεν αναμένονται βροχοπτώσεις, ενώ η θερμοκρασία πρόκειται να φτάσει μέχρι και τους 22 βαθμούς Κελσίου στο νησί μας.
 
Αναλυτικότερα, καλές καιρικές συνθήκες θα επικρατήσουν την Κυριακή, με ηλιοφάνεια και αραιές νεφώσεις, ενώ τις βραδινές ώρες αναμένονται τοπικές βροχές στα βορειοδυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-5 μποφόρ, με εξαίρεση το Νοτιοανατολικό Αιγαίο όπου θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές.
 
Οι άνεμοι την Καθαρά Δευτέρα θα πνέουν γενικά από νότιες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και μετά το μεσημέρι τοπικά στα πελάγη ισχυροί 6 μποφόρ, ευνοώντας γενικά το πέταγμα του χαρταετού και στις ηπειρωτικές περιοχές, όπου η ένταση των ανέμων προς το μεσημέρι θα φτάνουν τα 3-4 μποφόρ.
 
Η θερμοκρασία την Καθαρά Δευτέρα θα σημειώσει άνοδο και θα φτάσει στα βόρεια ηπειρωτικά τους 15-17 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 18-19 βαθμούς, στα νησιωτικά τμήματα τους 16-18 βαθμούς και στην Κρήτη τους 20-22 βαθμούς Κελσίου.