in

Θλίψη στο τελευταίο αντίο για τη μητέρα και την κόρη της που χάθηκαν στο φοβερό τροχαίο

Το τελευταίο αντίο στην 37χρονη Όλγα Φραγκιαδάκη και στην κόρη της Στέλλα, θα πουν σήμερα το μεσημέρι συγγενείς και φίλοι, στον Ιερό Ναό Αγίου Ραφαήλ, στις Μοίρες.

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στις 16.30 ενώ οι σοροί τους θα βρίσκονται στην οικία τους από τις 14.00 το μεσημέρι.
vvvvv

 

Θλίψη και δάκρυα πάνω από τα συντρίμμια. Η Κρήτη, το Ηράκλειο και ειδικότερα η περιοχή της Μεσαράς θρηνούν για τον χαμό της μητέρας και της 3χρονης κόρης της στο φοβερό τροχαίο που σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης.

τροχαιο

Η Όλγα Φραγκιαδάκη, 37 ετών αστυνομικός που υπηρετούσε στο Αστυνομικό Τμήμα Πύργου και η μόλις 2 ετών κόρη της “έσβησαν” μέσα στο σμπαραλιασμένο ΙΧ τους, λίγα μέτρα από το σπίτι των γονιών της όπου είχαν πάει για επίσκεψη… Η σύγκρουση με ένα 4×4 ήταν τόσο σφοδρή που έχασαν ακαριαία τη ζωή τους.

Το αγροτικό αυτοκίνητο που οδηγούσαν οι δύο αλλοδαποί.

Το αγροτικό αυτοκίνητο που οδηγούσαν οι δύο αλλοδαποί.

Σοκαρισμένοι οι αυτόπτες μάρτυρες αλλά και οι άνθρωποι από την περιοχή που βγήκαν στο δρόμο μόλις αντιλήφθησαν τι είχε συμβεί. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ και οι Πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο ανέλαβαν το δύσκολο έργο, μη μπορώντας να βοηθήσουν… Τραγικές εικόνες, αλλη μια αιματοχυσία στους δρόμους του νησιού.

Η άτυχη Όλγα Φραγκιαδάκη

Η άτυχη Όλγα Φραγκιαδάκη

Ολόκληρη η περιοχή έχει βυθιστεί στο πένθος, για την άτυχη κοπέλα και το κοριτσάκι της.

Τραγικές φιγούρες, ο σύζυγός της ο οποίος είναι και αυτός αστυνομικός, η μεγάλη τους κόρη, οι γονείς, οι συγγενείς, οι συνάδελφοι στην Ελληνική Αστυνομία και οι φίλοι…

Όλοι πάγωσαν στο άκουσμα της τραγωδίας

Φωτογραφίες από τη σελίδα στο facebook: Δια -sos – στε τη Μεσαρά