in ,

Θετικός στον κορονοϊό νεαρός στον Άγιο Νικόλαο

Σε ανάρτηση του στο facehook ο Γιώργος Γουναλακης ενημερώνει πως ο γιος του Γιαννης βρέθηκε θετικός στον φονικό ιό  και σημειώνει:

 

“Αγαπητοί φίλοι, θα ήθελα να σας ανακοινώσω ότι ο Γιάννης, ο γιός μου διαγνώστηκε θετικός χθες το απόγευμα στον COVID – 19.

 

Αυτό άμεσα συνεπάγεται μια σειρά από διαδικασίες, που οφείλουμε να τηρήσουμε έχοντας απόλυτο το αίσθημα της κοινωνικής ευθύνης έναντι όλων σας.

 

Ηδη έχουν ειδοποιηθεί όλες οι στενές επαφές ώστε να κάνουν τα προβλεπόμενα τέστ. Ολο το γραφείο της GMG Constructions έχει πραγματοποιήσει rapid test, τα οποία όλα ήταν αρνητικά, όμως αυτό δεν σημαίνει απολύτως τίποτα και έχουμε προγραμματίσει την Δευτέρα να γίνουν όλα τα προβλεπόμενα PCR test σε όλους, ώστε να έχουμε μια καθαρή εικόνα.

 

Δυστυχώς ο ιός είναι εδώ , δίπλα μας και δεν γνωρίζουμε το πότε και πως θα χτυπήσει την πόρτα μας και με πιο ακριβώς τρόπο.

 

Προσωπικά θα φροντίσω να σας κρατάω ενήμερους για την κατάσταση από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ώστε να μην μεγαλώνουν τα σχόλια από δω και από κεί.

 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου για την συμπαράσταση τους και από την πλευρά μου θα φροντίσω να διασφαλίσω συνθήκες ώστε να μην διακινδυνεύσουμε την υγεία κανενός και προπάντων την περαιτέρω μετάδοση.”

 

Σας ευχαριστώ θερμά για το ενδιαφέρον.