in , , ,

Θα τα αλλάξουμε όλα στο νέο ΠΑΣΟΚ στην ανατολική Κρήτη

Θέλουμε να τα αλλάξουμε όλα στην νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ και θα εργαστούμε σκληρά για αυτό, σχολίασε  σαν πρώτο μέλημα των μελών του νέου νομαρχιακού οργάνου το κόμματος ο γραμματέας του Μανόλης Στεφανάκης.
 
 
Ο ίδιος σίγουρος για την καλή χημεία του νέου συμβουλίου στο νομό στο οποίο μετέχουν ακόμα, η Σούλα  Ανδρουλάκη, αναπληρώτρια γενική γραμματέας, Φραγκίσκος Μπριλάκης, ο Γιώργος Κοϊνάς, η Καίτη Μαράκη, ο Γιάννης Σταματάκης και ο Κώστας Τσαγκαράκης, τονίζει ότι δεν θα υπάρχει στα πλάνα της νέας οργάνωσης το τοπικό στοιχείο που τόσο μας έχει ταλαιπωρήσει στο νομό, όπως είπε.
 
«Στο νέο συμβούλιο που σημαίνει την επανεκκίνηση ουσιαστικά του ΠΑΣΟΚ σε επίπεδο νομού δεν θα χωρέσουν τα σφάλματα του χθες στα οποία οφείλετε και η απαξίωση των μελών του κόμματος για το ίδιο το κόμμα. Θέλουμε και θα τα καταφέρουμε να ζωντανέψουμε παντού τα γραφεία και τα μέλη μας, να γίνουμε ξανά ένας ολοζώντανος πολιτικός οργανισμός σε επίπεδο νομού. Δείξαμε ήδη από τις διεργασίες μας ότι έχουμε ξεπεράσει το κακό μας παρελθόν και ότι έχουμε όρεξη να δουλέψουμε για ένα πιο  καλό μέλλον.» είπε και σημείωσε ότι η εκπροσώπηση από όλες τις περιφέρειες του νομού στο νέο συμβούλιο είναι το πρώτο βήμα και αν δεν μετέχει άτομο από το Οροπέδιο δεν σημαίνει ότι θα μείνει η περιοχή εκτός των ενδιαφερόντων τους.
 
Ένα ακόμα στοιχείο όπως ο ίδιος τονίζει είναι ότι νέοι και παλιότεροι είναι μαζί και αναλαμβάνουν την ευθύνη να ηγηθούν του νέου ΠΑΣΟΚ στην ανατολική Κρήτη
 
«Με την εμπειρία των παλιότερων και με την δυναμική των πιο νέων θα χαράξουμε μια νέα πορεία στα τοπικά κομματικά πράγματα και δεσμευόμαστε ότι θα είμαστε ουσιαστικά παρόντες σε όλα τα δρώμενα που έχουν να κάνουν με την ανάπτυξη του τόπου μας. Με ιδέες προτάσεις και συγκεκριμένες πρωτοβουλίες   αλλά και επιχειρήματα θα δείξουμε και θα αποδείξουμε σε όλους ότι το ΠΑΣΟΚ μπορεί ξανά να κερδίσει την εμπιστοσύνη των φίλων του.» είπε.
 
ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ