in , , , , , ,

Θα είμαστε ξανά εδώ αν χρειαστεί, η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη δεν εχει φίλους, είναι για όλους… video

Ο πρόεδρος της ΑΕΝ και δημοτικός σύμβουλος Κώστας Καστελιανάκης μετά την ολοκλήρωση του τουρνουά ποδοσφαίρου για την οικονομική ενίσχυση της οικογένειας της Ελένης,μαθήτριας γυμνασίου απο την Νεάπολη σχολίασε:
“Πως μπορεις να μείνεις αμέτοχος όταν μαθαίνεις οτι κάποιος συνανθρωπος σου , ιδιαιτέρως όταν πρόκειται για μικρο παιδί δεν εχει το κυριότερο…την υγεια του!
Όταν πρόκειται για μικρο παιδί τότε απο μεσα μας αυτο που πρέπει να πηγάζει ειναι η έννοια της βοήθειας και της συμπαράστασης, της στήριξης ακόμα και όταν δεν γνωρίζουμε το ίδιο το πρόσωπο του συγκεκριμένου παιδιου .
8 5 16 ελενη 2
Όλοι κάτι εχουμε χάσει απο την οικονομική κρίση , άλλοι την δουλεια τους , άλλοι το σπιτι η το μαγαζί τους και άλλοι την υγεια τους , το μόνο σίγουρο ομως , δεν εχουμε χάσει την ανθρωπιά και το φιλότιμο μας.

Ίσα ίσα που μεσα απ την κρίση θυμηθήκαμε έννοιες και αξίες που τα προηγούμενα χρόνια είχαμε ξεχάσει.


Ίσως λοιπον η αλληλεγγύη να ειναι η απάντηση σε αυτο που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια!


Η πραγματικότητα ειναι ΜΙΑ και ίδια για όλους μας και μόνο όλοι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε σελίδα.


Το σημερινό ποδοσφαιρικό τουρνουά ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ δεν είχε νικητές και ηττημένους , δεν είχε επαίνους και βραβεία, είχε να δώσει μόνο ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΟΝΙΑ και όλοι εσείς την δώσατε απλόχερα σε μια οικογένεια που το είχε ανάγκη…


Σας ευχαριστούμε πολυ όλους και ευχόμαστε όλος ο κόσμος να εχει ΥΓΕΙΑ και να μην χρειάστει ξανα να γινει κάτι παρόμοιο!!!!


Αν χρειαστεί ομως θα ειμαστε ξανα εδω να βοηθήσουμε τον οποιοδήποτε , γνωστο-αγνωστο… Γιατί η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη δεν εχει φίλους …


ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ!!!”