in , , ,

Θα δούμε σύντομα νέους δρόμους στο νομό.

Σημαντικά έργα οδικής ασφάλειας θα εξελιχθούν στο Νομό Λασιθίου την επόμενη διετία, όπως ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Κρήτης.
Όπως ανέφερε ο κ. Σταύρος Αρναουτάκης κατά τη χθεσινή του επίσκεψή του στο Ν. Λασιθίου, ουσιαστικά τα έργα που θα γίνουν την επόμενη διετία θα καλύψουν σε πολύ μεγάλο βαθμό την αναβάθμιση της ασφάλειας στο επαρχιακό οδικό δίκτυο.

Σύμφωνα δε με τις εκτιμήσεις που υπάρχουν με βάση το σχεδιασμό της Περιφέρειας, τα σχετικά έργα στο Νομό Λασιθίου θα ξεπεράσουν τα 10 εκατομμύρια ευρώ.

Με τις ολοκληρωμένες μελέτες που θα έχουν, η Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου θα έχει σχεδόν καλυφθεί την επόμενη διετία στο σύνολο των επικίνδυνων σημείων στο επαρχιακό δίκτυο.

Το τελικό κόστος μπορεί να φτάσει από 5-7 εκατομ. ευρώ για την περιφερειακή ενότητα. Τα χρήματα αυτά μαζί με 1,5 εκατομ. ευρώ, που θα δοθεί άμεσα στο Τμήμα Παχειά Άμμος- Σητεία κι ένα αντίστοιχο ποσό που αναμένεται για άλλο ένα έργο του επαρχιακού οδικού δικτύου, θα έρθουν να συμπληρώσουν το παζλ των παρεμβάσεων στο οδικό δίκτυο του νομού.

πηγή www.anatolh.com