in ,

Θα γίνουν επεμβάσεις στο 4ο Νηπιαγωγείο.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Νηπιαγωγείου Αγίου Νικολάου, μετά από ενημέρωση της διεύθυνσης και του εκπαιδευτικού προσωπικού του νηπίου για τα προβλήματα σχετικά με τους χώρους λειτουργίας του σχολείου αποφάσισε να έρθει σε επαφή με την υπεύθυνη αντιδήμαρχο κ. Αφροδίτη Βαρκαρακη. Η κα. Βαρκαρακη επισκέφθηκε το σχολείο και είχε επαφή τόσο με μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου όσο και  με την διευθύντρια του νηπιαγωγείου.

 

 

Επί τόπου είδαν  από κοντά τα προβλήματα και προτάθηκαν λύσεις που αφορούν το πάτωμα της κάτω και της πάνω αυλής , το μονοπάτι – και την σκάλα αριστερά από την είσοδο του σχολείου. Μετά από την αυτοψία που έγινε από την ίδια την αντιδήμαρχο μαζί με την  Δήμητρα Πλατάκη διευθύντρια του και τα μέλη του Δ.Σ έγινε σαφές  ότι επείγουν άμεσα να γίνουν εργασίες στην πάνω αυλή γιατί έχουν ξεκολλήσει τμήματα του δαπέδου λόγω καιρού .

 

Η κ.Βαρκαρακη είπε ότι  σε συνεργασία με το ΔΣ μπορεί να γίνει άμεσα επισκευή του. Σε ότι αφορά το μονοπάτι στην σκάλα  είπε πως θα το ερευνήσει τεχνικά και θα το προωθήσει για να βρεθεί μια λύση σύντομα γιατί είναι άκρως επικίνδυνο στην διάβαση των πεζών. Για το κάτω πάτωμα θα μπει σε μελλοντικό προγραμματισμό αφού δεν το θεώρησε επείγον.

9 2 15 4o νηπιαγωγειο

Η κ. Βαρκαρακη, όπως είπε στην ΑΝΑΤΟΛΗ η πρόεδρος του συλλόγου των γονέων Μαρία Κασσωτάκη, έδωσε συγχαρητήρια για το σχολείο μας, θεωρεί ότι είναι ένα από τα πιο καλά της πόλης μας. «Επίσης δεσμευτήκαμε για μια καλή συνεργασία και συχνή επαφή σχετικά με τα θέματα που αφορούν το σχολείο μας.

 

Το ΔΣ ευχαριστεί την κ. Βαρκαρακηπου δέχθηκε το κάλεσμα μας επίσης και την κ. Δήμητρα Πλατακη που με την δική της βοήθεια η συζήτηση έγινε πιο ξεκάθαρη λόγω καλύτερης γνώσης των προβλημάτων του σχολείου.» είπε η πρόεδρος.

 

ΘΑΝΟΣ Κ.