in ,

Θανατηφόρο τροχαίο στην Κρήτη: Νεκρή μια γυναίκα, στο νοσοκομείο δεύτερη

Ένα σοβαρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στα Χανιά και συγκεκριμένα στο χωριό Καλουδιανά του Δήμου Κισσάμου, ανήμερα της Εθνικής Επετείου του “ΟΧΙ”.
Το τροχαίο σημειώθηκε περίπου στις 11 το πρωί, στην Επαρχιακή Οδό Καλουδιανών – Έλους, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε μια 46χρονη εξετράπη της πορείας του και ανετράπη, υπό αιτίες που διερευνώνται. Από την εκτροπή ξεριζώθηκε ένα ελαιόδεντρο, ενώ μέσα στο αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο βρέθηκαν εγκλωβισμένες οι δύο γυναίκες.
Από το τροχαίο έχασε, ακαριαία, τη ζωή της η 46χρονη οδηγός, ενώ με βαριά τραύματα αλλά χωρίς να κινδυνεύει η ζωή της διακομίστηκε στο νοσοκομείο Χανίων όπου και νοσηλεύεται η 73χρονη μητέρα της.
Στο τροχαίο κλήθηκε και η Πυροσβεστική Υπηρεσία, καθότι οι δύο γυναίκες εγκλωβίστηκαν στα συντρίμμια του οχήματός τους.
Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Τετάρτη ένας ακόμη νέος άνθρωπος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη στο 18ο χιλιόμετρο της παλιάς εθνικής οδού Χανίων Κισσάμου, στο ύψος του Μάλεμε, όταν η δίκυκλή μοτοσικλέτα που οδηγούσε και στην οποία επέβαινε κι ένας 34χρονος, προσέκρουσε σε προστατευτικά κιγκλιδώματα.
Μόνο την τελευταία εβδομάδα στα Χανιά έχουν τραυματιστεί σε τέσσερα σοβαρά τροχαία ,τέσσερα νεαρά άτομα και άλλα δύο έχουν βρει τραγικό θάνατο. Ο απολογισμός των τροχαίων δυστυχημάτων στο νησί από τις αρχές του χρόνου μέχρι σήμερα είναι τραγικός. Πενήντα τέσσερις άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους και δεκάδες ακόμη έχουν τραυματιστεί σοβαρά.
neakriti.gr