in ,

Θέμα ασφάλειας η παρουσία ταξί την νύχτα στην περιοχή

Απο αναγνώστη του fonien.gr λάβαμε το μήνυμα που ακολουθεί:
“Κυριακη ξημερώματα αλλα έγινα έξαλλος με ενα περιστατικό που συνέβη…. Εν έτη 2019 και σε συνδυασμό με ολα αυτα που εχουν γινει στους δρομους της Κρήτης και ενω διασκεδάζαμε με την παρεα μου σε νυχτερινό μαγαζι του Αγίου Νικολάου μετα το περας της βραδιάς αποφασίσαμε να φύγουμε με τα ποδια και ιδιαίτερα εγω παρότρυνα να αφήσουμε τα οποια οχήματα διαθέταμε παρκαρισμένα και να καλέσουμε ταξι. Προς έκπληξη μου λοιπον για δεύτερη φορα εγινε το ιδιο πραγμα φυσικά δεν υπηρχε διαθέσιμο ταξι τετοια ωρα στον Αγιο Νικόλαο. Και σας ρωτω με ολο το θαρρος.. Έχουμε πληρώσει πολυ ακριβό φορο αιματος στην άσφαλτο σαν ανατολική κρητη.. Καθημερινά μιλαμε για τη οδικη παιδεια που πρεπει να μεταφέρουμε στα παιδια μας. Συχνα μαθαινω οτι γινονται ομιλιες απο την αστυνομία σε συνεργασία με σχολες οδικής κυκλοφορίας σε σχολεία και λενε για το ιδιο ακριβώς πραγμα. Οταν πίνουμε δεν οδηγούμε.. Και σας ερωτω λοιπον οταν πιουμε και δεν θελουμε να οδηγήσουμε πως θα γυρισουμε στο σπιτι…. Δεν κατηγορώ τους επαγγελματίες απλά επισημαίνω ένα πρόβλημα το οποίο καλό θα είναι να επιλυθεί.»


Μιλήσαμε ως οφείλαμε με μέλη του Δ.Σ των οδηγών ΤΑΞΙ Αγίου Νικολάου και ενημερωθήκαμε ότι κάθε βράδυ δυο τουλάχιστον οδηγοί είναι σε κατάσταση αναμονής κλήσεων και εξυπηρετούν ενώ όσο πλησιάζει η θερινή περίοδος οι οδηγοί θα αυξηθούν. Ακόμα και στην  πιάτσα να μην έχει ταξί αυτές τις ώρες, υπάρχουν ανοιχτά κάποια tablet ώστε να μπορούν να εξυπηρετηθούν οι πολίτες μέσα απο το σύστημα κρατήσεων μας. Για την συγκεκριμένη βραδιά που αναφέρεται ο πολίτης έχουν καταγραφεί όλες οι κλήσεις και η ολοκλήρωση των δρομολογίων των οδηγών μας.
Θέλουμε την καλοπροαίρετη κριτική των πολιτών ώστε να διορθώνουμε τα λάθη μας και να γινόμαστε καλύτεροι και βρισκόμαστε σαν κλάδος πάντα στην διάθεση των πολιτών, σχολίασαν
 
Θ.Κ