in ,

Θέματα περιοχής στην γενική συνέλευση των επαγγελματιών της Νεάπολης

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Σ. Νεάπολης, αποφάσισε την σύγκλιση της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης για την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 18:00.

Η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση θα γίνει στην αίθουσα του σινεμά Δρήρος  στην Νεάπολη. Σε περίπτωση μη απαρτίας, η πρώτη επανάληψη της  ετήσιας τακτικής Γενικής Συνέλευσης θα γίνει την επόμενη Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 18:00 στο ίδιο μέρος. Σε περίπτωση μη απαρτίας η τελική επανάληψη της τακτικής Γενικής συνέλευσης θα γίνει την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου  στην αίθουσα του σινεμά Δρήρος  και ώρα 18.00
Τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης θα είναι :
θΕΜΑ 1ο : Υποβολή προϋπολογισμού 2019 καθώς και παρουσίαση και έλεγχος προς έγκριση έκθεσης απολογισμού οικονομικών και διοικητικών πεπραγμένων του Δ.Σ για την τελευταία χρονιά 2018, ανάγνωση της έκθεσης της ελεγκτικής επιτροπής συζήτηση επ΄ αυτών και ψηφοφορία έγκρισης του Οικονομικού Απολογισμού και των οικονομικών και Διοικητικών Πεπραγμένων χρήσεως 2018.
ΘΕΜΑ 2ο: Παρουσίαση δράσεων και στόχων για την νέα χρονιά.
 ΘΕΜΑ 3ο:    Πρόταση του Εμπορικού συλλόγου για την εκπόνηση εκπαιδευτικού προγράμματος  για απόκτηση βεβαίωσης επιμόρφωσης Τεχνικού Ασφαλείας σε συνεργασία με το ΚΑΕΛΕ. ΕΣΕ.
ΘΕΜΑ 4ο: Προτάσεις για θέσεις φορτοεκφόρτωσης και θέσεις στάσης, στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως  (κεντρική αγορά).
ΘΕΜΑ 5ο:    Ανοιχτή συζήτηση – τυχών προτάσεις με τα μέλη του συλλόγου για θέματα που μπορεί να προκύψουν.
 
 
εκ του ΔΣ