in , ,

Θέλανε να χαλάσουν την χαρά μας, έρχονται μηνύσεις. Η οικογένεια που κατηγορείται για άσκοπους πυροβολισμούς, λέει την αλήθεια της.

Ανακοίνωση από την οικογένεια για ψευδές πληροφορίες. Από χθες το πρωί παρακαλοθουμε της αναρτήσεις τόσο στο διαδίκτυο πάω και σε ΜΜΕ για τους ” ασκοπους” πυροβολισμούς. Εμείς από την μεριά μας έχουμε να ανακοινώσουμε πως δεν ήταν όλες οι πληροφορίες αληθές.
Ήταν ασταθής.
Παρακάτω σας παραθέτουμε ακριβώς όπως έγινε το όλο σκηνικό για τον λόγο ώστε να μην πιστεύετε αν μου επιτρέπετε ότι σας πλασάρουν.
Στης 26/12/2019 Και ώρα 4:55 περίπου Κατά το έθιμο της Κρήτης όταν στολίζετε η νύφη να παίζουνε μπαλοθιες άρχισαν κάποιοι από τους καλεσμένους να πυροβολουν με νόμιμα όπλα. Λίγο πριν να αρχίσουμε να ντύσουμε το συγγενικό μας πρόσωπο άτομα της αστυνομίας ήρθαν έξω από το σπίτι και άρχισαν να μας λένε για το συμβάν και ότι κάποιον πρέπει να πάρουν μαζί τους, δίχως να έχουν δει κάποιον να κρατάει όπλο.
Μας έκαναν ολόκληρη ιστορία με αποτέλεσμα να μας ταράξουν τόσο εμάς όσο και την νύφη με το να μας λένε πως κάποιος πρέπει να έρθει μαζί μας. Εμείς από την σειρα μας ζητήσαμε με πολύ ήρεμο τρόπο να μιλήσουμε με κάποιον ανώτερο και εκείνοι αρνήθηκαν λέγοντας μας πως θα βρουν τον μπελά τους, ( κάτι το οποίο ήταν υποχρέωση τους να κάνουν εφόσον το ζητήσαμε, ειναι μέσα στα δικαιώματα κάθε πολίτη) όταν λοιπών μπήκαμε να ντύσουμε την νύφη εκείνοι καθόταν απέξω λέγοντας μας πως αν δεν πάει κάποιος θα καλέσουν ενυσχησεις και δεν θα φύγει κανείς από το σπίτι ούτε καν η νύφη.
Σαν να ήμαστε εγκληματίες δηλαδή αν είναι δυνατόν. Μετά από παρά πολύ κουβέντα με τους ίδιους και δίχως να έχουν έστω και ένα στοιχείο ότι κάποιος έπαιζε και για να φύγουμε και εμείς ώστε να μην αργήσουμε περισσότερο πήγε άλλο συγγενικό πρόσωπο στο αστυνομικό τμήμα ώστε αυτό να τελειώσει όσο ποιο γρήγορα μπορούσε. Ε
μείς αυτο που θέλουμε να πούμε είναι
1) πως οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι (στην αυλή χωρίς εισαγγελικό ένταλμα) διότι η αυλή μας είναι στα όρια του σπιτιού εχει σύρματα γυρο-γυρι και έκανα περισυλλογή από καληκες όπως έκαναν και διαβάζουμε στα δημοσιεύματα; μπήκαν παράνομα;
2) Με ποιο δικαίωμα δεν μας άφησαν να κάνουμε χρήση των δικαιωμάτων μας; διότι όπως ενημερωθήκαμε είχαμε το δικαίωμα να μιλήσουμε με κάποιον ανώτερο
3) μήπως κάναμε κάποιο έγκλημα και δεν το ξέρουμε; για ποιο λόγο ενυσχησεις.
4) η συμπεριφορά των οργάνων δεν ήταν καθόλου όμως πρέπει να είναι. Ήταν απότομη.
Θα θέλαμε τέλος να πούμε και να εκφράσουμε την θλίψη μας στο γεγονός πως κάποιοι προσπάθησαν να χαλάσουν την χαρά μας δίχως όμως να το καταφέρουν και πως η δικηγόρος της οικογένειας θα καταθέσει μήνυση προς πάσαν κατευθησνη για το γεγονός αυτό για διάφορους λογους. επίσης πως αν δεν αλλάξει η αστυνομία ότι μπήκαν στο σπίτι θα καταθέσουμε μήνυση και σε αυτούς που δεν είχαν εισαγγελικό ένταλμα θα κάνουμε μήνυση και σε αυτούς. Και πως εκείνοι που νομίζουν ότι μας κάνουν κακό κάνουν λάθος ίσα ίσα που δεν έχουν μάλλον με τι να ασχοληθούν είναι τόσο άδεια η ζωή τους που ασχολούνται με άλλους.”
 
Σ.Σ τα στοιχεία των μελών της οικογένειας είναι γνωστά στο fonien.gr
φωτογραφία αρχείου