in ,

Η τοπική αγορά το ήθελε, ο Ζαχαριάς το έκανε

Το «φρέσκο» μοσχάρι περιέχει περίπου 72% υγρασία. Με τη διαδικασία της ωρίμανσης – dry aging – η υγρασία απομακρύνεται και δίνεται η δυνατότητα στα ένζυμα του κρέατος να «σπάσουν» τους πρωτεϊνικούς δεσμούς. Μέσα από αυτή τη διαδικασία προκύπτει πιο «πλούσια» γεύση και εξαιρετικά τρυφερό κρέας. Το κατάστημα κρεωπολέιο ΖΑΧΑΡΙΑΣ στον Αγιο Νικόλαο το τόλμησε και έφερε στην

 

πόλη την συγκεκριμένη  καμπίνα παρέχοντας στην τοπική αγορά και αυτή την επιλογή.

Ρωτήστε για πληροφορίες και κάντε τις δικές σας παραγγελίες ανεβάζοντας την γεύση στις δημιουργίες σας ακόμα πιο ψηλά